2018-02-06 18:26:39
Φωτογραφία για Χαλκίδα: Δείτε ποιοι επιχειρηματίες στηρίζουν το Θαλασσινό Καναβάλι της Ζλακώνη!
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν 19 επιχειρηματίες της Χαλκίδας με την οποία δηλώνουν την υποστήριξη τους στο Θαλασσινό Καρναβάλι 2018 της πόλης Οι επιχειρηματίες είναι οι εξής:

Γεωργακόπουλος Κων/νος, ChillBox

 

Γιαπιτζής Λευτέρη, Μερακλίδικο-Rex

Γκίκας Στέλιος, Negro-Gaston

 

Δαφνής Σταμάτης, Cinema-Playroom-Δωδώνη

 

Ευθυμίου Βασίλης, Γύρος-Grill

 

Ηλιάδης Γιάννης, Η Φωλιά

 

Ηλιάδης Ιορδάνης, Carpe Diem

 

Θωμάς Παναγιώτης, La Fiamma

 

Ιορδάνου Στέλιος, Boheme Bar

 

Κόκας Σπύρος, Ουζερί Εύριπος

 

Μέγγουλη Νίκη, Το Πέτρινο

 

Μιχελής Άγγελος, Αστέρια- Lupo-Ψηστήρι-Nammas

 

Μπουζαίος Κώστας, Πας Γυρεύοντας

 

Πολλάλης Δημήτρης, Frenzy


 

Σαπουνάς Σταύρος, Γυρομανια

 

Σπύρου Γιώργος, Pantheon-Mostar-Storeys

 

Τέτα Βάσω, Goody’s

 

Τουραμπάς Κων/νος, Momento

 

Χαρίσης Βασίλης, La Strada Diverso Pizza

Η ανακοίνωση:

Τόσο η Χαλκίδα όσο και η ευρύτερη περιοχή επλήγη καθοριστικά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης από το κλείσιμο και των τελευταίων εργοστασιακών και βιοτεχνικών μονάδων, την ραγδαία αύξηση της ανεργίας και την συνεπακολουθούμενη δραματική μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των κατοίκων της. Ο κλάδος δε της εστίασης & των υπηρεσιών αναψυχής, όπως είναι λογικό, υπέστη το σοβαρότερο πλήγμα καθώς οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των καταναλωτών άλλαξαν δραστικά.

Σε αυτό το πλαίσιο δεκάδες επιχειρήσεις του κλάδου μας έκλεισαν και πολλές ακόμα απειλούνται με παύση της δραστηριότητας τους. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις μας απασχολούν χιλιάδες εργαζομένους και ενισχύουν την τοπική οικονομία ανακυκλώνοντας ένα μεγάλο μέρος του κύκλου εργασιών σε πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων και επαγγελματιών της πόλης μας.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από το Δήμο Χαλκιδέων και άλλους φορείς όπως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο κ.α. προκειμένου να αυξηθεί η τουριστική κίνηση και η εισροή επισκεπτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προσπάθειας είναι οι επιτυχημένες διοργανώσεις του Θαλασσινού Καρναβαλιού, του Ευρωμπάσκετ Νέων καθώς και άλλων μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων που όχι μόνο προσελκύουν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, αλλά αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και ταυτόχρονα τοποθετούν την Χαλκίδα στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Αυτή η προσπάθεια όχι μόνο πρέπει να συνεχιστεί αλλά και να ενταθεί. Τα οφέλη από την αύξηση της τουριστικής κίνησης είναι προφανή και άμεσα ορατά όχι μόνο για τις επιχειρήσεις του κλάδου μας και τα ξενοδοχεία, όπως κάποιοι πιθανά πιστεύουν, αλλά για το σύνολο της τοπικής οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αφορμή την διοργάνωση του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού που αναμένεται να ξεπεράσει σε αριθμό επισκεπτών κάθε προηγούμενο, δηλώνουμε την απερίφραστη συμπαράσταση μας και προτείνουμε την έμπρακτη συνεισφορά των επιχειρήσεων του κλάδου μας στην επιτυχία και ομαλή διοργάνωση των προγραμματισμένων αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα προτείνουμε την εθελοντική μας συμμετοχή στα εξής:

1. Καταβολή Χορηγιών με βάση τις προτεινόμενες κλίμακες που λαμβάνουν υπόψη την τοποθεσία και το μέγεθος της κάθε επιχείρησης. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα

 

2. Αισθητική εναρμόνιση των επιχειρήσεων μας στο θέμα του φετινού θαλασσινού καρναβαλιού (διακόσμηση, στολές προσωπικού κτλ) και συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις.

 

3. Ενημέρωση των πελατών μας για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και άλλες χρηστικές πληροφορίες με διανομή σχετικού ενημερωτικού υλικού

Τέλος, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές των αποκριάτικων εκδηλώσεων προτείνουμε τα παρακάτω για τις επιχειρήσεις που θα καταβάλλουν χορηγίες:

1. Παραγωγή και ανάρτηση ειδικών σημάτων «Χορηγού»

 

2. Δημοσιοποίηση των επιχειρήσεων-χορηγών και των ποσών που καταβλήθηκαν

 

3. Αναφορά των επιχειρήσεων-χορηγών σε σχετικές ανακοινώσεις και δελτία τύπου
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ