2018-02-06 19:40:34
Φωτογραφία για Τηλεοπτική Βόμβα: Κόβεται το Rodeo - Όλες οι πληροφορίες...
Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Ο Βαγγέλης Περρής μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη αποχαιρετούν την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Το Rodeo ρίχνει πρόωρα τίτλους τέλους -κάποιες πληροφορίες λένε για την ερχόμενη Παρασκευή, ωστόσο θεωρείται πολύ πιθανό οι παρουσιαστές να πουν σήμερα το «αντίο» στους τηλεθεατές.

Και αυτός δεν θα είναι ο μόνος αποχαιρετισμός…Το ΕΔΩ με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Δημήτρη Μηλιόγλου ρίχνει και αυτό τίτλους τέλους την Παρασκευή.

Κι ενώ για το ΕΔΩ τα πράγματα ήταν λίγο πολύ γνωστά, για το Rodeo το τέλος ήρθε πολύ ξαφνικά καθώς ο ίδιος ο Βαγγέλης Περρής και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης για τις αποφάσεις των υπευθύνων γύρω από το πρόγραμμα του σταθμού.

Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις, φαίνεται πως τα δύο προγράμματα που θα μοιραστούν το νέο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα είναι το Power of Love με την Μαρία Μπακοδήμου και το ΕΔΩ Survivor με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που έχουν ήδη λιγότερη ώρα να διαχειριστούν από τη μετακίνηση του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ στις 19:45 από χθες.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ