2018-02-06 20:00:58
Φωτογραφία για Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μικρότερες γυναίκες
Είναι γεγονός πως όλο και περισσότεροι άντρες τείνουν να παντρεύονται πολύ μικρότερες γυναίκες

Ένα μοτίβο που οδηγεί σε ολοένα και μεγαλύτερο έλλειψη ισορροπίας των αναλογιών φύλου μεταξύ ανδρών και γυναικών. 

Όσο ανοιχτόμυαλοι και να θέλουμε να είμαστε, τις περισσότερες φορές όταν βλέπουμε ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας, η πρώτη σκέψη που ακολουθεί είναι επικριτική αφού πλάθουμε διάφορα σενάρια με το μυαλό μας. Γιατί όμως οι άντρες επιλέγουν πολύ νεότερες γυναίκες;

Καταρχάς τα νεότερα κορίτσια κάνουν τους άντρες να νιώθουν επιθυμητοί και πιο νέοι από ότι είναι στην πραγματικότητα. Όταν ένας άντρας άνω των 60 ετών γνωρίζει μια νέα κοπέλα νιώθει σα να είναι μόλις 28. Οι άντρες πρέπει να αποδείξουν στον κόσμο και στον εαυτό τους ότι ακόμα αρέσουν και η ύπαρξη μιας σχέσης με μια νεότερη γυναίκα στέλνει αυτό το μήνυμα. Η πεποίθηση είναι πως αν καταφέρουν να προσεγγίσουν μια κοπέλα πολύ μικρότερή τους, μετράνε ακόμα.


Ένας ακόμη λόγος είναι η αυτοπεποίθηση. Παρόλο που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μειώσουμε το αντίθετο φύλο, ωστόσο όσοι έλκονται από γυναίκες που είναι πολλά χρόνια μικρότερες, έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση. Πολλοί άνθρωποι που δεν νιώθουν ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους, αναζητάνε εξωτερικούς παράγοντες, όπως έναν ελκυστικό σύντροφο, για να μπορέσουν να αισθανθούν πιο σίγουροι και ισχυροί.

Επίσης τα νεότερα κορίτσια μπορεί να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν ένα διαζύγιο. Πολλές φορές ο γάμος μπορεί να γίνει καταστροφικός. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι άντρες είναι ευάλωτοι και πρέπει να νιώσουν και πάλι σεξουαλικά ενεργοί.

Τέλος μια από τις πιο κοινά αποδεκτές θεωρίες είναι ότι οι νεότερες γυναίκες είναι πιο σεξουαλικά ενεργές. Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, η καθημερινή σεξουαλική επαφή με τη νεότερη σύντροφο βοηθάει σημαντικά στην αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης.

Τελικά η ηλικία έχει πραγματικά σημασία;

Σύμφωνα με μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο Emory στις ΗΠΑ όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ηλικίας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος χωρισμού. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αντέξει μια σχέση με μεγάλη διαφορά στην ηλικία. Το σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε το έτερο ήμισυ ως ισότιμο και όχι να βλέπουμε την ηλικία ως ανυπέρβλητο εμπόδιο. Εάν το ζευγάρι αγαπιέται και σέβεται ο ένας τον άλλον, τότε η σχέση τους μπορεί να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου όσο μεγάλη και να είναι η διαφορά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ