2018-02-07 14:00:35
Φωτογραφία για Η Αφροδίτη αποκαλύπτει το ερωτικό σου προφίλ
Σύμφωνα με τον μύθο η Θεά αναδύθηκε από τους αφρούς του Ωκεανού γι' αυτό και ονομάστηκε Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη, κυβερνάει την ομορφιά, τις σχέσεις, τον γάμο την αρμονία και είναι στην ουσία ο πλανήτης που αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σου ζωή. Παρακάτω θα βρεις τα βασικά που πρέπει να ξέρεις ανάλογα με την θέση της στα ζώδια.

Η Αφροδίτη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης): είσαι ειλικρινής και προτιμάς οι άνθρωποι που αγαπάς να είναι όσο το δυνατόν ξεκάθαροι. Τα ζώδια της Φωτιάς θέλουν η σχέση να πηγαίνει κάπου αλλά και να αποφασίζουν από κοινού με το άλλο τους μισό για κάποια πράγματα. Αν ανήκεις στα ζώδια της Φωτιάς είσαι ανοιχτόμυαλη και αυθόρμητη αλλά ξέρει τι θέλεις και πώς θα το πάρεις. Η Αφροδίτη σε κάποιο από τα ζώδια της Φωτιάς είναι γεμάτη πάθος και ένταση. Οι πολλοί συναισθηματικοί τύποι είναι πολύ πιθανό να μην σε τρελαίνουν και τόσο.

Η Αφροδίτη στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως): είσαι υπομονετική και «ρίχνεις» την απαραίτητα δουλειά στις σχέσεις αλλά και για να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει, οπότε ένας σύντροφος που δείχνει να θέλει να μείνει κοντά σου πιο μακροπρόθεσμα είναι ιδανικός
. Το ότι είσαι πιστή είναι από τα πιο σημαντικά σου προτερήματα και θέλεις ένα σύντροφο που είναι όσο αξιόπιστος είσαι και εσύ. Οι απρόβλεπτοι και αναξιόπιστοι άντρες δεν φτιάχτηκαν για εσένα!

Η Αφροδίτη στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος): θέλεις συνέχεις να μαθαίνεις νέα πράγματα και η ανήσυχη φύση σου βάζουν την συζήτηση σε πρώτο πλάνο. Το θέμα είναι πως μπορεί να φαίνεσαι κάπως αδιάφορη στα ερωτικά ζητήματα αλλά δεν σημαίνει πως δεν σε απασχολούν αλλά σκέφτεσαι πρώτα με την καρδιά και μετά με το μυαλό σου. Η εξυπνάδα είναι ότι πιο σέξι διαθέτει ένας άντρας για εσένα. Ο μεγάλος σου φόβος είναι να μην βρεις κάποιον που δεν λέει κουβέντα και την βγάζει στην «μούγκα».

Η Αφροδίτη στα ζώδια του Νερού(Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): όταν μιλάμε για αγάπη, ψάχνεις ρομαντικά λόγια και πάντα θα φροντίζεις τον σύντροφο σου. Η ευαισθησία σου σε βάζει να γυρίζεις στο μυαλό σου λόγια και κουβέντες που έχουν ειπωθεί αλλά πάντα ψάχνεις να λύσεις τα ζητήματα. Για σένα η αγάπη είναι ελεύθερη και την δίνεις απλόχερα και έτσι δίνεις καθημερινά μάχες με τα όρια σου. Μην μπερδεύεσαι! Στην προσπάθεια σου να βοηθήσεις τον άνθρωπο που αγαπάς κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς αλλά δεν σημαίνει κιόλας πως είναι η δουλειά να κάνεις το λάθος σωστό. Οι πολύ απόλυτοι και αυστηροί άνθρωποι δεν φτιάχτηκαν για σένα!

 Πηγή

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ