2018-02-07 14:49:28
Φωτογραφία για Βαρύς τραυματισμός 45χρονου που έπεσε σε χαράδρα στα ορεινά των Τρικάλων [photo]
Είχε «Άγιο» περαστικό Με βαριά τραύματα μεταφέρθηκε σήμερα το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 45χρονος Σ.Β. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο άτυχος άνδρας έπεσε με το τζιπάκι του σε χαράδρα 120 μέτρων δίπλα στο ποτάμι (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες), 1,5 χλμ. μετά την γέφυρα Αλεξίου προς το Παλαιοχώρι Γαρδικίου.

Η μητέρα του, με την οποία ζει μαζί στο Παλαιοχώρι, τον αναζητούσε από το μεσημέρι, χωρίς να γνωρίζει για το συμβάν, ώσπου κάποιος περαστικός είδε καπνό (στις 17:05) από μακριά και έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Κατέβηκε την χαράδρα και αντίκρισε τον τραυματία να είναι εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του και να ζητά βοήθεια, χωρίς να μπορεί να κουνηθεί. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στη συνέχεια η Αστυνομία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Περίπου στις 19:30 το βράδυ τέλειωσε η επιχείρηση η επιχείρηση ανάσυρσης του τραυματία από τα σωστικά συνεργεία και στη συνέχεια έγινε η μεταφορά του στο Γ.Ν. Τρικάλων. Ο τραυματίας που η καταγωγή του είναι από την Βέροια, αλλά διαμένει στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου, φέρει κατάγματα και άλλες κακώσεις στο σώμα του και αντιμετωπίζεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.


Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Α.Τ. Πύλης.

Δείτε τις αρχικές φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο σημείο και ειδοποίησε τις αρχές.

Σημειωτέο πως το κρύο στο σημείο είναι τσουχτερό και αν δεν το είχε αντιληφθεί εγκαίρως ο περαστικός, τότε η εξέλιξη θα ήταν πολύ δυσάρεστη, καθώς ο τραυματίας έχανε αίμα και θα πάθαινε υποθερμία και υποογκαιμικό σοκ.

Οι φωτογραφίες από το σημείο του συμβάντος.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ