2018-02-07 19:34:26
Φωτογραφία για Η έκκληση για βοήθεια της ΕΠΟΠ Λοχία Άννας Κορτέση και το χρέος όλων μας!
Του Ηλία Προύφα

Προχθές την είδαμε στην 1η Στρατιά κατά την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως τη μοναδική γυναίκα που συμμετείχε στο άγημα. (κεντρική φωτό kranosgr)

Μάχιμη σε όλα της η Επαγγελματίας Οπλίτης των Πεζοναυτών Άννα Κορτέση, η οποία για μία ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους. 

Συγγραφέας, αθλήτρια και μάχιμη πεζοναύτης του ΣΞ η Άννα Κορτέση, έχει γίνει πολλές φορές γνωστή στο πανελλήνιο και έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα, με την πλούσια φιλανθρωπική της δράση.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια νέα ποιητική συλλογή της με τίτλο ΑΕΡΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, εμπνευσμένη από ένα φίλο της που χάθηκε νωρίς και αφιερωμένη- παραχωρώντας όλα τα εμπορικά δικαιώματα- σε ένα άλλο παλικάρι που παλεύει για τα αυτονόητα. 

Ο Γιώργος Ιωαννίδης από την Κατερίνη έχει ανάγκη την έμπρακτη βοήθεια μας. 

Πριν λίγο καιρό ήταν ένας υγιής άνθρωπος σαν και εμάς. Μια βροχερή μέρα και εργαζόμενος ως ντελίβερι, ένα ατύχημα του στέρησε τα αυτονόητα πάνω στην πιο δημιουργική στιγμή της ζωής του. 


Όπως τονίζει η ίδια, ''εγώ προσωπικά δε σας ζητάω να αγοράσετε το βιβλίο αλλά με αυτή την αφορμή να βοηθήσουμε λίγο στα καθημερινά έξοδα του παιδιού, τα οποία είναι αβάσταχτα για μια αδερφή και μια ηλικιωμένη μάνα. 

Ο Γιώργος έχει ανάγκη από πάνες, μωρομάντηλα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Όποιος θέλει και μπορεί να στείλει έστω και μια μικρή βοήθεια η διεύθυνση είναι :

Γιώργος Ιωαννίδης 

Α Πάροδος, Κιουτάχειας 5

Τ. Κ. 60100

Κατερίνη

Όσοι ενδιαφέρονται για κατάθεση χρημάτων, μπορούν να επικοινωνούν με την μητέρα του Γιώργου κα Μαρία Ιωαννίδου στο τηλέφωνο: 6980722881, προκειμένου να τους παραχωρήσει τον τραπεζικό λογαριασμό.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάχιμα έως το 2060 τα F-22
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάχιμα έως το 2060 τα F-22
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ