2018-02-07 20:33:02
Φωτογραφία για Δήλωση του καθηγητή Κυριόπουλου για την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis – Ηθικοί δολοφόνοι
"Τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στην κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας", σημειώνει.

Την έντονη αντίδραση του καθηγητή Γιάννη Κυριόπουλου, έχει προκαλέσει η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis.

IATRONET.GR

Με οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, κάνει λόγο για “γελοιότητα”, προειδοποιώντας ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

“Προδήλως, τα αναγραφόμενα περί εμπλοκής μου στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis δύνανται να διεκδικήσουν βραβείο γελοιότητας - αν και μεταφέρουν στη πραγματική καθημερινή ζωή μια καφκική ατμόσφαιρα.

Δεν μπορώ επ’ αυτών να αντιτάξω, παρά μόνον την ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και τους διαφανείς τραπεζικούς λογαριασμούς μου.

Οφείλω όμως στο όνομά μου - μοναδική περιουσία των παιδιών μου - στην οικογένειά μου, στους φίλους και συντρόφους μου, καθώς και στους μαθητές μου να αντισταθώ μέχρι τέλους στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων του καιρού μας.

Γι’ αυτό αισθάνομαι δυνατός. Χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο.

Όσον αφορά τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στην κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας.

Γιάννης Κυριόπουλος, ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας (ΕΣΔΥ)”.
Δημ.Κ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ