2018-02-08 01:03:19
Φωτογραφία για Ο Α. Τσίπρας αλλάζει τους πίνακες στο Μαξίμου
Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αλλάξει διακόσμηση στο Μέγαρο Μαξίμου και ξεκίνησε από τους πίνακες. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram ο πρωθυπουργός προτίμησε να «κατεβάσει» πίνακα που Βολανάκη για να τον αντικαταστήσει με έναν Τέτση.

Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικού του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκεται από χθες Δευτέρα το τελευταίο έργο του Παναγιώτη Τέτση «Ύδρα 1», ενώ ο πίνακας του Βολανάκη «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» θα εκτεθεί στο κοινό.

«Ένας καινούργιος πίνακας κοσμεί από σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η «Υδρα Ι», τελευταίος πίνακας του Παναγιώτη Τέτση, αντικατέστησε τη «Ναυμαχία της Σαλαμίνας», του Κωνσταντίνου Βολανάκη, ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες ζωγράφους, προκειμένου να εκτεθεί στο ευρύ κοινό. #ζωγραφική #τετσης #βολανακης #πολεμικοναυτικο #ιδρυμα_θεοχαρακη #μαξιμου #αθηνα», γράφει το σχόλιο της ανάρτησης.

«Ένας καινούργιος πίνακας κοσμεί από σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η «Υδρα Ι», τελευταίος πίνακας του Παναγιώτη Τέτση, αντικατέστησε τη​ «Ναυμαχία της Σαλαμίνας»​, του Κωνσταντίνου Βολανάκη, ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες ζωγράφους, προκειμένου να εκτεθεί στο ευρύ κοινό», έγραψε στο Instagram​.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ