2018-02-08 03:36:41
Φωτογραφία για Με ηλεκτρική... κουβέρτα μεγάλωναν τα χασισόδεντρα στη Χαλκιδική
Στον χώρο καλλιεργούσε συνολικά νεαρά δενδρύλλια φυτά κάνναβης ύψους ως 0,30 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον εξοπλισμό και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 9,3 γραμμαρίων Το έβαλε στα πόδια μόλις είδε τους

αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου να πλησιάζουν στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένας 37χρονος Έλληνας που καλλιεργούσε κάνναβη με την υδροπονική μέθοδο. Ωστόσο, εκείνοι τον καταδίωξαν και κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες σε μικρή απόσταση.

Η έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του δράστη, απέδειξε ότι οι πληροφορίες των αστυνομικών ήταν βάσιμες. Σε έναν εσωτερικό χώρο που είχε διαμορφώσει, ο 37χρονος είχε εγκαταστήσει ειδικό εξοπλισμό που αποτελούνταν από ένα ψηφιακό θερμόμετρο, έναν χρονοδιακόπτη και ανακλαστήρες φωτός, ενώ εξασφάλιζε την απαραίτητη θαλπωρή στην χασισοφυτεία του με μια... ηλεκτρική κουβέρτα!

Στον χώρο καλλιεργούσε συνολικά νεαρά δενδρύλλια φυτά κάνναβης ύψους ως 0,30 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον εξοπλισμό και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 9,3 γραμμαρίων. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και για απείθεια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ