2018-02-08 07:47:16
Φωτογραφία για Σε ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για την τρομοκρατία ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Το «παρών» σε ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας έδωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβαλάς. Όπως

ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, στη συζήτηση έγινε ανταλλαγή εθνικών εμπειριών και τα εννέα κράτη μέλη της Μεσογείου, ενώ συμφωνήθηκε να καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ όλων των τομέων που εμπλέκονται στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. «Θεωρούμε ότι η πραγματική αξία της πληροφορίας δεν έγκειται στο να την διαθέτει κανείς, αλλά στο να την μοιράζεται με άλλους», τόνισε ο κ. Τσουβαλάς.

Στη συνάντηση (η δεύτερη που οργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Ermes) πήραν μέρος οι αρχηγοί των αστυνομιών της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Μάλτας, της Κύπρου, της Σλοβενίας και της Κροατίας.

«Συμφωνήσαμε να καταβάλουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ όλων των τομέων που εμπλέκονται στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Θεωρούμε ότι η πραγματική αξία της πληροφορίας δεν έγκειται στο να την διαθέτει κανείς, αλλά στο να την μοιράζεται με άλλους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

katechaki.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ