2018-02-08 15:01:20
Φωτογραφία για Τι περιλαμβάνει μία τρελά ιδανική μέρα για έναν άντρα!
Σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι άνδρες γίνονται ευτυχισμένοι με πολύ απλά και καθημερινά πράγματα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μία νέα βρετανική δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό πολυεθνικής εταιρείας αποσμητικών.

Άφθονο σεξ, λίγη δουλειά, πολύ φαγητό και αρκετός χρόνος με φίλους, φαίνεται πως είναι αρκετά, για να εκτοξεύσουν τη διάθεσή τους στα ύψη!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, κατά τη διάρκεια αυτής της ιδανικής ημέρας, οι άντρες θα περνούσαν, κατά μέσο όρο, 4 ώρες και 19 λεπτά κάνοντας σεξ, ενώ στη δουλειά τους θα αφιέρωναν 3 ώρες και 36 λεπτά.

Παράλληλα, θα αφιέρωναν 3 ώρες και 22 λεπτά με φίλους και την οικογένεια, ενώ θα αφιέρωναν και 3 ώρες και 22 λεπτά για φαγητό.

Δεν φαίνεται ωστόσο να διαθέτουν πολύ χρόνο για την εμφάνισή τους, μόλις 29 λεπτά, σε αντίθεση με τον ύπνο, που αυτή την ιδανική ημέρα θα κατείχε εξέχουσα θέση.


Κάτι το οποίο προκάλεσε εντύπωση, είναι το γεγονός ότι 51% των ανδρών, ηλικίας κάτω των 34 ετών, ανησυχεί ότι χάνει πολύτιμες στιγμές από τη ζωή του, εάν δεν έχει «γεμάτο» όλο το χρόνο του.

Έτσι, το 25% προσπαθεί διαρκώς να βρίσκει νέους τρόπους για να εντάσσει ολοένα περισσότερες εμπειρίες στην ήδη πολυάσχολη ζωή του, όπως το να γυμνάζεται λίγο.

Επίσης, το 64% δεν ησυχάζει ούτε στην τουαλέτα, αφού παίρνει μαζί του τα smartphone και τα τάμπλετ! Το 26% έχει κατά νου μία λίστα με τις πράξεις που πρέπει να κάνει, όταν συνευρεθεί ερωτικά με την σύντροφό του, ενώ τέλος το 20% αξιοποιεί τον χρόνο από και προς τη δουλειά για να μάθει κάτι, με τη βοήθεια smartphone.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ