2018-02-08 21:58:28
Φωτογραφία για Έκοψαν την πίτα τους στην Ένωση Αργολίδα με τον πρόεδρο τής ΠΟΑΣΥ
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Αργολίδας: Ανακοινώνεται ότι την  07/02/2018 και περί ώρα 10:30, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών  χρήσεων της Δ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ η ετήσια

Γενική Συνέλευση της Ένωσης, κατά την οποία έγινε η κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ έλαβε  επίσης χώρα ενημέρωση επί μισθολογικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων από αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτής κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο.

   Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ, ενώ παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελ/σου Ταξίαρχος κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ο Αστυνομικός Διευθυντής  Αργολίδας κ ΟΨΙΜΟΣ Θεόδωρος , οι κ Διοικητές  των Υπηρεσιών  της Δ/νσεως μας και πλήθος Αστυνομικών και μελών της Ένωσής μας.

   Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και την αντιπροσωπεία, η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά  μας  για ενημέρωση αλλά και το πλήθος των μελών μας για το ενδιαφέρον τους και την αθρόα προσέλευσή τους, που μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.


   Για μια ακόμα φορά ευχόμαστε σε όλους καλή και ασφαλή χρονιά  με υγεία προσωπική και οικογενειακή .

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ