2018-02-09 21:51:43
Φωτογραφία για Θέλουν να κάνουν τις υγρές ταμπλέτες πλυντηρίου λιγότερο…νόστιμες
Για να μπει τέλος στην νέα επικίνδυνη μανία από τους εφήβους Σταματήστε να φτιάχνετε τις ταμπλέτες με υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο ρούχων τόσο νόστιμες!

Ένα νέο νομοσχέδιο που εισήχθη στο Albany αυτήν την εβδομάδα, θα απαγόρευει την παραγωγή και την πώληση τέτοιων μορφών απορρυπαντικού και οποιουδήποτε άλλου πακέτου που έχει ελκυστική όψη καθώς μια τελευταία τρέλα θέλει νέους να μασούν τα τοξικά αυτά προϊόντα και να προκαλούν και άλλους να το κάνουν για τη δημιουργία εντυπώσεων στο διαδίκτυο.

Η νομοθεσία, η οποία υποστηρίζεται από τον Γερουσιαστή του Big Apple Democrats, Brad Hoylman και από τη Σύμβουλο Aravella Simotas θα απαιτεί από τις εταιρείες να εξασφαλίσουν ότι το απορρυπαντικό τους έχει «ομοιόμορφο χρώμα που δε θα είναι ελκυστικό για τα παιδιά» και θα συσκευάζεται σε αδιαφανές περιτύλιγμα ώστε να είναι αδύνατη η διάτρησή τους από το «δάγκωμα ενός παιδιού».

Η Αμερικανική Ένωση Κέντρων Ελέγχου Δηλητηριάσεων αναφέρει ότι περισσότερα από 10.000 κρούσματα έχουν καταγραφεί με νεαρά παιδιά που εκτέθηκαν σε πακέτα απορρυπαντικών το περασμένο έτος  - και άλλα 606 έχουν ήδη καταγραφεί φέτος.

Η τελευταία αρρωστημένη μανία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο λέγεται Tide Pod Challenge, με πρωταγωνιστές κυρίως έφηβους οι οποίοι βάζουν στο στόμα τους τις ταμπλέτες και τις μασούν, καταγράφοντας το «κατόρθωμα» σε κάμερα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ