2018-02-10 21:50:16
Φωτογραφία για Αντίδραση απο τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Γ. Αποστολάκη: Ο βασιλιάς είναι γυμνός...!!
       Εντονη αντίδραση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "FREE TYPOS".  Η δημοτική παράταξη "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ελάσσονα αντιπολίτευση στο Δήμο, σχολιάζει και αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ο δήμαρχος δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ουσίας και πνοής και ουδεμία πραγματική επαφή έχει με τους δημότες και τα προβλήματά τους, παρά μόνο με την (πράγματι πολλαπλά «αναπτυσσόμενη») κάστα που ο ίδιος με την πολιτική του έχει δημιουργήσει Αναλυτικά. «Ο βασιλιάς είναι γυμνός..»

       Ακόμα κι ένα νήπιο αντιλαμβάνεται πλέον την πολιτική γύμνια του Δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας, η οποία αποδεικνύεται πλήρως από τη συνέντευξή του, που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

       Οδεύοντας προς τη συμπλήρωση του τέταρτου από τα πέντε έτη της τρέχουσας θητείας του (μετά την οκταετή αντίστοιχη ως Δήμαρχος Ανακτορίου), ο κ. Αποστολάκης επιχειρεί έναν απολογισμό πεπραγμένων σε μέσο της περιφέρειας, παρότι συστηματικά παραλείπει να λογοδοτήσει στους πολίτες, ως όφειλε σύμφωνα με τον νόμο. 

Ας δούμε όμως και τις λεπτομέρειες της συνέντευξης: 

        Αρχικώς έχουμε τις συνηθισμένες για τον κ. Αποστολάκη αοριστολογίες αναφορικά με έργα που «θα αρχίσουν να εκτελούνται με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα επόμενα πέντε χρόνια». Μόνη συγκεκριμένη αναφορά σε έργα είναι σε αυτά που προφανώς δεν είναι έργα του Δήμου, όπως οι οδικοί άξονες! Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις να επιδείξεις κανένα έργο ουσίας και πνοής, αλλά και κανένα ρεαλιστικό και συνεκτικό οραματισμό για το μέλλον της περιοχής..............

 

      Στη συνέχεια, αφού αναδεικνύει τη γνωστή του δυσανεξία στην κριτική, εκτοξεύει μια αστήρικτη εκτίμηση για το δήμο μας, ως τον «πλέον αναπτυσσόμενο του νομού» δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ουδεμία πραγματική επαφή έχει με τους δημότες και τα προβλήματά τους, παρά μόνο με την (πράγματι πολλαπλά «αναπτυσσόμενη») κάστα που ο ίδιος με την πολιτική του έχει δημιουργήσει. 

     Η αναφορά, τέλος, σε «επαφές» αναφορικά με το αεροδρόμιο του Ακτίου, ως μοχλό ανάπτυξης, τη στιγμή που στην επίσημη ιστοσελίδα εξακολουθεί ν’ απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στην περιοχή μας (παρά την ανάδειξη του θέματος από την παράταξή μας) φέρνει στον νού το αρχαίο ρητό για την αξία της σιγής έναντι της άκριτης ομιλίας. 

          Με αυτά τα δεδομένα, η διατύπωση της πρόθεσης του κ. Αποστολάκη να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο (για να συμπληρώσει είκοσι περίπου έτη σ’ αυτόν) μόνο ως απειλή για τους δημότες φαντάζει «Πολίτες σε Δράση» Ακτίου – Βόνιτσας
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ