2018-02-21 11:00:28
Φωτογραφία για Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του ζωδίου μας και του δικού του
Σύμφωνα με την αστρολογία, το κάθε ζώδιο λόγω της προσωπικότητάς του δείχνει να προτιμάει λίγο παραπάνω μία συγκεκριμένη περιοχή του σώματός του και ακόμα κι αν δεν είναι κανόνας αξίζει να το δοκιμάσετε σε εκείνον ή να του υποδείξετε το πού χρειάζεται να… σκοπεύσει! Και πού ξέρετε, ίσως βρείτε το κλειδί για τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σας!

Εντάξει, σε όλους αρέσει ένα χάδι στον λαιμό ή ένα άγγιγμα στη μέση και είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι. 

Είναι όμως και κάποια σημεία στο σώμα μας που είναι λίγο πιο ευαίσθητα από τα υπόλοιπα και παρακαλάμε να τους δώσει την απαραίτητη σημασία ο σύντροφός μας. 

Με ένα άγγιγμα σε αυτά τα σημεία μπορούν να μας κοπούν τα πόδια ή να φτάσουμε σε οργασμό σε χρόνο μηδέν και φυσικά τα ζώδια παίζουν και εδώ τον ρόλο τους Κριός

Κριός: Κεφάλι

Στην αστρολογία, ο Κριός κυβερνά το κεφάλι και τον πρώτο οίκο, ο οποίος σχετίζεται με τις πώς αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας, ώστε να λειτουργήσουμε καλύτερα
. Είτε είναι ένα αισθησιακό μασάζ στο κεφάλι είτε ένα απαλό χάδι στο πρόσωπο, ο Κριός μπορεί να ερεθιστεί πολύ εύκολα με αυτά τα αγγίγματα. Αυτό όμως που θέλουν πραγματικά είναι να παίζετε με τα μαλλιά τους. Με όποιον τρόπο κι αν το κάνετε άλλωστε, ο Κριός είναι πάντα Κριός και στο τέλος το παιχνίδι θα αγριέψει!

Ταύρος

Ταύρος: Λαιμός

Ο Ταύρος κυβερνά τον λαιμό και τον δεύτερο οίκο του ζωδιακού κύκλου. Γι’ αυτό και η αγαπημένη ερωτογενής τους ζώνη είναι γύρω από αυτή την περιοχή. Ο Ταύρος θεωρείται το πιο αισθησιακό ζώδιο και ένα απλό φιλί στον λαιμό μπορεί να τον ξετρελάνει. Ετοιμαστείτε για μεγάλες βραδιές, γιατί αν «ανάψει» ένας Ταύρος δεν τον σταματάει τίποτα!

Δίδυμοι

Δίδυμοι: Χέρια

Οι Δίδυμοι κυβερνούν τα χέρια, τους ώμους και όλο το νευρικό σύστημα. Παρά την άστατη προσωπικότητά τους είναι πολύ σταθεροί σχετικά με το τι τους ερεθίζει. Δηλαδή, τίποτα συνηθισμένο! Κατά τη διάρκεια του σεξ θέλουν προκαταρκτικά διαρκείας. Τι σημαίνει αυτό; Χαϊδέψτε τα χέρια τους, γλύψτε τα δάχτυλά τους και φιλήστε τους ώμους τους. Τα πειράγματα είναι το στοιχείο τους.

Καρκίνος

Καρκίνος: Στήθος

Ο Καρκίνος θεωρείται το πιο «θηλυκό» ζώδιο, το οποίο αγαπάει τη φροντίδα. Στο κρεβάτι θέλουν οικειότητα και βαθιά προκαταρκτικά διαρκείας. Αν θέλετε όμως πραγματικά να τους ερεθίσετε, το κλειδί είναι η περιοχή γύρω από το στήθος και τις θηλές.

Λέων

Λέων: Πλάτη

Με κυβερνήτη τον λαμπερό και χαρισματικό ήλιο, ο Λέων είναι ο πρωταγωνιστής, ειδικά στο κρεβάτι. Θέλουν να τους λατρεύουν, να τους θαυμάζουν και να τους ποθούν, δεν ζητάνε πολλά, σωστά; Αλλά το αγαπημένο τους σημείο είναι σίγουρα η πλάτη. Κάντε τους μασάζ ή απλά χαϊδέψτε τη σπονδυλική τους στήλη από πάνω μέχρι κάτω και σίγουρα θα βρυχηθούν από ευχαρίστηση.

Παρθένος

Παρθένος: Κοιλιά

O Παρθένος κυριαρχεί στην κοιλιά, τη σπλήνα και τα σπλάχνα. Γεννημένοι για να δίνουν, οι Παρθένοι λατρεύουν την καλή υγιεινή και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Στο κρεβάτι, η καθαριότητα είναι απαραίτητη και το «πρωτόγονο» σεξ εξασφαλισμένο. Η κοιλιά είναι η πιο ερωτογενής περιοχή τους, γι’ αυτό χαϊδέψτε την και χαρίστε της φιλιά!

Ζυγός

Ζυγός: Μέση

Με κυβερνήτη τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, η λίμπιντο των Ζυγών είναι αντίστοιχη της ακαταμάχητης γοητείας τους. Στο κρεβάτι, είναι δίκαιοι και δοτικοί. Αλλά, αν θέλετε πραγματικά να ερεθίσετε έναν Ζυγό, εστιάστε στη μέση τους και τον πωπό! (;) Οι Ζυγοί είναι κυβερνήτες του έβδομου οίκου που αφορά στις σχέσεις. Αν θέλετε να σας δουν «σοβαρά», αγγίξτε τους στα σωστά σημεία.

Σκορπιός

Σκορπιός: Γεννητικά όργανα

Σίγουρα σκέφτεστε «και σε ποιον δεν αρέσει αυτό το σημείο;». Και έχετε δίκιο. Αλλά με τον Σκορπιό είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εκτός ότι είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, σκέφτονται το σεξ όλη μέρα! Αφήστε που τα γεννητικά τους όργανα είναι πιο ευαίσθητα από των υπολοίπων... Ο Σκορπιός είναι ειδικός στους οργασμούς, αρκεί να βρείτε τον τρόπο. Είναι απλό, ο στοματικός έρωτας είναι η αδυναμία τους.

Τοξότης

Τοξότης: Γοφοί

Με κυρίαρχο στο ζώδιό τους τον τυχερό και αισιόδοξο Δία, οι Τοξότες θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Για το ζώδιο αυτό το σεξ είναι μια περιπέτεια και θέλουν ο σύντροφός τους να το απολαύσει όσο και αυτοί. Αν δεν είστε φαν της περιπέτειας και του σεξ σε εξωτερικούς χώρους, τουλάχιστον σιγουρευτείτε ότι δείχνετε πολλή αγάπη στους γοφούς του Τοξότη. Θα τον κάνετε να ξεχάσει όλα τα υπόλοιπα.

Αιγόκερως

Αιγόκερως: Πόδια

Με κυρίαρχο τον σοβαρό Κρόνο, ο Αιγόκερως είναι ζώδιο δυναμικό που του αρέσει να έχει την κυριαρχία και να το σέβονται. Ίσως του πάρει λίγο καιρό να νιώσει άνετα με τον σύντροφό του, αλλά όταν γίνει αυτό ο τρόπος που κάνουν σεξ είναι έντονος και αυταρχικός. Ακριβώς όπως και οι ίδιοι, με άλλα λόγια. Αν θέλετε να ερεθίσετε στο άψε σβήσε έναν Αιγόκερω, ένα απαλό χάδι ή μια παιχνιδιάρικη λαβή στα πόδια και τα γόνατά του μπορεί να τον ανάψει χωρίς προηγούμενο.

Υδροχόος

Υδροχόος: Γάμπες

Με κυρίαρχο τον δυναμικό Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου που απεχθάνεται οτιδήποτε συνηθισμένο. Στην κρεβατοκάμαρα, η λίμπιντό τους είναι παράξενη, όπως ακριβώς και η διάθεσή τους. Οι Υδροχόοι θέλουν μια ερωτική ζωή αντισυμβατική και μην ξεχνάτε να χαϊδεύετε τις γάμπες τους!

Ιχθύες

Ιχθύες: Πέλματα

Με κυβερνήτη τον άπιαστο Νεύτωνα, οι Ιχθύες είναι ιδιαίτερα διαισθητικοί με φαντασία που καλπάζει. Σύμφωνα με τα άστρα, τα πέλματα ενός Ιχθύ είναι η αδυναμία του. Στο σεξ μπορείτε να τον κάνετε ό,τι θέλετε. Υποτακτικοί και αισθησιακοί, είναι γεννημένοι για να ευχαριστούν τον σύντροφό τους. Αν θέλετε να τους ευχαριστήσετε κι εσείς με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ξεκινήστε από τα πέλματά τους.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναγκαστικό live...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναγκαστικό live...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ