2012-05-29 23:52:04
Φωτογραφία για Σχετικά με: Αναγνώστρια σχολιάζει για το νόμο περί δωρεάς οργάνων
Μάλλον φίλη, επιστήμων ούσα, πράγμα που σημαίνει ότι (αφορά: Αναγνώστρια σχολιάζει για το νόμο περί δωρεάς οργάνων) είσαι απόφοιτος Πανεπιστημίου , όφειλες να γνωρίζεις ότι σε μια Δημοκρατία οι άνθρωποι πρωτίστως ενημερώνονται και μετά ερωτούνται, ύστερα από την θέση του Λαού λαμβάνεται η απόφαση. Οι αποφάσεις που σχεδιάζονται λαμβάνονται και επιβάλλονται εν τω μέσω της νύκτας χωρίς πληροφόρηση, συγγενεύουν με τον αυταρχισμό και όχι με τη Δημοκρατία. Δεν εξετάζουμε πόσο λάθος και πόσο σωστό είναι να είναι κάποιος δωρητής οργάνων.

Στην Ελλάδα έχει αναδειχτεί σε πεπατημένη πολιτική το κράτος να σου πετάει το μπαλάκι , όταν αυτό δε μπορεί και δε θέλει να κάνει κάτι. Το να δωρίσεις τα όργανά σου είναι μεγάλο αγαθό για τον λήπτη και γενικότερα για το σύνολο. Είμαι όμως της άποψης ότι πρέπει να κρίνεται κατά περίπτωση , οι δικοί σου άνθρωποι πρέπει να κρίνουν κατά περίπτωση αν θα τα δώσουν και να γνωρίζουν ότι καταλήγουν σωστά και τιμούν το σκοπό για των οποίον δίνονται, προσφέρονται
. Μη μιλήσεις για ΦΕΚ Νόμους και διαδικασίες με πρωτόκολλα, δυστυχώς η χώρα μας τα έχει αφήσει πίσω αυτά, δεν τηρείται τίποτα, αντιθέτως είναι κανόνας πλέον η ύπαρξη των Νόμων να δημιουργεί ομάδες που εκμεταλλεύονται την ισχυρή τους θέση, προς όφελός δικό τους, απλά ο Νόμος βοηθά σε αυτή τη κατάσταση. Στο τόπο μας και όχι μόνο, ( η διαφθορά άγγιξε και τα Γερμανικά Νοσοκομεία πλέον) βάζει επικίνδυνες σκέψεις σε ανθρώπους που είτε από ανάγκη είτε από απληστία και σκοπό το άμεσο και γρήγορο κέρδος, μπορεί να παράσχουν πλημμελή φροντίδα και θεραπεία σε υποψήφιους εν δυνάμει Θανόντες δότες. (Πίστεψέ με ένα τέτοιο ΦΕΚ θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα τέτοιες δυνάμεις)

Άρα λοιπόν πρέπει η δωρεά να μπει στο πολιτισμό μας παιδιόθεν, όχι η Πολιτεία, όχι πια... εμείς μέσα στις οικογένειές μας πρέπει να δημιουργήσουμε δωρητές και να έχουμε δώσει το έναυσμα ότι αν επέλθει το μοιραίο εμείς θέλουμε να ΔΩΡΗΣΟΥΜΕ τα όργανα μας και οι δικοί μας άνθρωποι θα κρίνουν αν πρέπει να γίνει αυτό, κρίνοντας ελεύθερα και αυτοβούλως, γνωρίζοντας εκ προοιμίου ότι τους έχω έχεις έχουμε δώσει τη συγκατάθεση μου σου μας. Εν κατακλείδι το ΦΕΚ αυτό προσβάλει ευθεία τον πολιτισμό μας, το αγαθό της ελεύθερης βούλησης και μας κατατάσσει στην κατηγορία του κοπαδιού, γεγονός που αντίκειται στην ευγενική και αγαθή λέξη που αποκαλούμε Δωρεά. Ευχαριστώ για τη προσοχή σου.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ