2018-02-24 09:04:18
Φωτογραφία για Θρίλερ με ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή συνδικαλιστή ΔΕΚΟ – Προκάλεσε την αυτοκτονία του 62χρονου πατέρα στην Πάτρα;
Το "καυτό" υλικό με τον συνδικαλιστή και την "φιλενάδα" του εστάλη σε ΜΜΕ - Πληροφορίες λένε ότι ο άνθρωπος που αυτοκτόνησε στην Πάτρα είναι συγγενής με έναν από τους πρωταγωνιστές του βίντεο

- Αυτοκτόνησε μόλις το βίντεο διέρρευσε και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο ήταν το 4χρονο παιδί του

- Σάλος στην τοπική κοινωνία από τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Από τη μια, η αυτοκτονία του 62χρονου πατέρα, που έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή -σύμφωνα με σημείωμα που άφησε- η γυναίκα του ζητούσε διαζύγιο και να πάρει την επιμέλεια των παιδιών.

Από την άλλη, ένα ροζ βίντεο που διέρρευσε σε ΜΜΕ της Αθήνας, σχεδόν ταυτόχρονα με την αυτοκτονία. Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος στις δύο αυτές υποθέσεις; Σύμφωνα με το tempo24, ο άνθρωπος που αυτοκτόνησε, είχε συγγενική σχέση με τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές του ροζ βίντεο.

Το ροζ βίντεο με τον συνδικαλιστή σε ΔΕΚΟ της Πάτρας


Σύμφωνα με το tempo24 η επιστολή με το καuτό υλικό σε εικόνες, εστάλησαν στις αρχές Φεβρουαρίου σε Μέσα Ενημέρωσης της Πάτρας από συντάκτη που επικαλείται την ιδιότητα των αγανακτισμένων συνταξιούχων της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ με ονομαστική αναφορά σε δύο ανθρώπους:

Πρώτον σε μεγάλο πρώην συνδικαλιστή της ΔΕΚΟ και δεύτερον στο πρόσωπο που είχε  συγγενική σχέση με τον αυτόχειρα. Τοπικά ΜΜΕ που παρέλαβαν την συγκεκριμένη αλληλογραφία μαζί με το φωτογραφικό υλικό, δεν προχώρησαν το θέμα… Ωστόσο η επιστολή μαζί με το υλικό διέρρευσε στην πορεία και σε αθηναϊκά ΜΜΕ. Μάλιστα, ο άνθρωπος που αυτοκτόνησε στην Πάτρα, φαίνεται πως το έκανε την ίδια μέρα που το θέμα έφτασε στα Αθηναϊκά ΜΜΕ.

Σημειωτέον ότι ο 62χρονος που αυτοκτόνησε ήταν πριν την συνταξιοδότησή του ως στέλεχος -και εκείνος- της ίδιας ΔΕΚΟ, στην οποία είναι και ο πρωταγωνιστής του ροζ βίντεο. Το μείζον ερώτημα που τίθεται, είναι αν η διαρροή και εν τέλει η δημοσιοποίηση της επιστολής και του περιεχομένου της, αποτέλεσε και το κίνητρο που οδήγησε τον 62χρονο Πατρινό και εμπλεκόμενο με ένα από τα δύο πρόσωπα που επικαλείται ο ανώνυμος συντάκτης, στην αυτοκτονία.

Άγνωστο πάντως, παραμένει για την ώρα, αν ανάμεσα στους παραλήπτες της επιστολής ήταν και ο 62χρονος ή και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Οι καuτές εικόνες με τον συνδικαλιστή και την ερ ωμένη του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ESPRESSO, πρόκειται για ένα εκκωφαντικό σκάνδαλο με τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες από τις περιπτύξεις ιδιαίτερα προβεβλημένου αρχισυνδικαλιστή μεγάλης ΔΕΚΟ με μια εντυπωσιακή καλλονή, που έχει προκαλέσει θύελλα όχι μόνο στην επιχείρηση, αλλά και στην οικογένειά του.

Η μελαχρινή γυναίκα με το καλλίγραμμο κορμί και τα προσωνύμια «Τζούλια» ή… «Χριστός Ανέστη», που της χάρισαν οι σύντροφοι του υψηλόβαθμου συνδικαλιστή, δεν προβληματίστηκε καθόλου από το γεγονός ότι ο εργατοπατέρας ήταν παντρεμένος με παιδιά και εκείνη ήταν κατά πολλά χρόνια νεότερή του.

Από τη μια στιγμή στην άλλη, σύμφωνα με την espresso, εκεί που ο «ερ ωτικός πειρασμός» του εργαζόταν στις εργατικές κατοικίες πόλης της περιφέρειας, βρέθηκε να αναλαμβάνει αρχικά μια θέση στο παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στην οποία υπηρετούσε εκείνος. Συγκεκριμένα, η νεαρή βρέθηκε να εργάζεται για μια ολόκληρη καλοκαιρινή σεζόν στις παραθεριστικές κατοικίες, όπου εκείνος διέθετε δικό του επιπλωμένο σπίτι εξαιτίας της ιδιότητάς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συνδικαλιστής για να ανταποκριθεί στις πιέσεις που δεχόταν από την ερ ωτική παρτενέρ του, για μια μόνιμη θέση στη ΔΕΚΟ, δημιούργησε για χάρη της σε επαρχιακή πόλη μια θέση που δεν έχει καμία σχέση με τις ικανότητές της, αφού προοριζόταν καθαρά και μόνο για… άνδρα! Άρχισε να πιέζει και τους συνδικαλιστές συντρόφους του να την ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές για να εξασφαλίζει συνδικαλιστικές άδειες και να τον συνοδεύει σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να περνούν τις νύχτες μαζί!

Σήμερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η όμορφη γυναίκα εξακολουθεί να διατηρεί την επαγγελματική θέση της και μάλιστα σε πόλη κοντά στον τόπο καταγωγής της, εισπράττοντας μάλιστα ετησίως μισθούς της τάξης των 50.000 ευρώ! Όσο για την σύζυγο του σνδικαλιστή, οι πληροφορίες λένε ότι έμαθε τι συνέβαινε και μάλιστα δημιούργησε μεγάλο επεισόδιο για το θέμα Το πώς και αν συνδέονται οι δύο υποθέσεις, αυτή του ροζ σκανδάλου και αυτή της αυτοκτονίας του 62χρονου, μένει να το ανακαλύψουν οι αστυνομικοί… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ