2018-02-24 14:35:41
Φωτογραφία για «Εικονική» πληρωμή για ΙΧ που βρήκε σε αγγελία – Επιχείρησε να εξαπατήσει Κρητικό
Με «εικονική» πληρωμή επιχείρησε ένας Αθηναίος να… αγοράσει το αυτοκίνητο ενός Κρητικού που είχε βάλει στην αγγελία Ωστόσο, ο Κρητικός κατάλαβε ότι είχε εξαπατηθεί με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την αστυνομία και να συλληφθεί ο απατεώνας.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες όταν ο 28χρονος Ρεθυμνιώτης δημοσιοποίησε σε ιστοσελίδα μία αγγελία για την πώληση του αυτοκινήτου του ζητώντας 18.000 ευρώ.

Στην συγκεκριμένη αγγελία ανταποκρίθηκε ένας 37χρονος Αθηναίος ο οποίος επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της αγοραπωλησίας.

Ο 37χρονος όμως δεν έδωσε τα πραγματικά του στοιχεία στον Κρητικό ενώ παράλληλα του έστειλε τα δικαιολογητικά της μεταφοράς των 18.000 ευρώ στο λογαριασμό του ζητώντας του την μεταφορά του αυτοκινήτου στον Πειραιά για να το παραλάβει.

Ο 28χρονος όμως δεν είδε τα χρήματα στον λογαριασμό του και αφού το έψαξε με την τράπεζα διαπίστωσε πως τα δικαιολογητικά που του είχε στείλει ο Αθηναίος ήταν πλαστά.


Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και ερεύνησε την υπόθεση επιβεβαιώνοντας την πλαστογραφία των εγγράφων.

Στη συνέχεια ο 28χρονος σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς ενημέρωσε τον 37χρονο ότι θα του έστελνε το όχημα ακτοπλοϊκώς.

Το αυτοκίνητο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά χθες το πρωί με τον απατεώνα – αγοραστή να πηγαίνει με σκοπό να το παραλάβει. Εκεί όμως τον περίμεναν οι άνδρες του λιμενικού σώματος Πειραιά, που είχαν ειδοποιηθεί από τους αστυνομικούς του Ρεθύμνου, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ