2018-02-24 16:18:48
Φωτογραφία για Ο Αττίλας, η Ελλάς και οι σύμμαχοι - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
"Με τα ρούχα αιματωμένα ξέρω ότι έβγαινες κρυφά,

να γυρεύεις εις τα ξένα

άλλα χέρια δυνατά.

Μοναχή το δρόμο επήρες,

εξανάλθες μοναχή.

Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,

εάν η χρεία τες κουρταλή."

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ

Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα της Ελλάδος έφθασε πριν λίγες ημέρες μία τουρκική φρεγάτα! Η τουρκική φρεγάτα παρακολουθούσε τα Ελληνικά πολεμικά πλοία, τα οποία συμμετείχαν στην άσκηση “Αστραπή” στο κεντρικό Αιγαίο, και τα οποία ακολούθησε στην επιστροφή τους προς τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, φτάνοντας μέχρι το Κάβο Ντ’ όρο, το ακρωτήριο Καφηρέας, δίπλα ακριβώς από την Αττική!

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο είχε υπό την επίβλεψή του το ελληνικό πολεμικό πλοίο “Έλλη”, αλλά ανάμεσα σε αυτό και στο τουρκικό υπήρχε ένα... αμερικάνικο πλοίο! Σημασία έχει και το όνομα του τουρκικού πλοίου, το οποίο ήταν “BARBAROS”! Οι βάρβαροι προ των πυλών, δηλαδή, στην κυριολεξία και χωρίς καν να το κρύβουν.


“Φοβούνται τα 20 δευτερόλεπτα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”

Πριν λίγες ημέρες είχαμε το γνωστό επεισόδιο στις βραχονησίδες των Ιμίων, στο οποίο έγινε ενέργεια επιθετική κατά Ελληνικού σκάφους. Για το θέμα είχαμε ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία είχε ως εξής: «Η Τουρκία και η Ελλάδα διαθέτουν από καιρό εδραιωμένες διπλωματικές οδούς για την αντιμετώπιση των θεμάτων στο Αιγαίο. Ενθαρρύνουμε όλα τα μέρη να λάβουν μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Η αμερικανική κυβέρνηση, ως θέμα αρχής, υποστηρίζει την κυριαρχία των χωρών στην περιοχή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία». Είναι ξεκάθαρο ότι η Ουάσιγκτον δεν παίρνει θέση στην κλιμακούμενη ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και κρατά αυστηρή ουδετερότητα και αυτό όταν η κυβέρνηση των Αθηνών τους έχει δώσει τα πάντα χωρίς το ελάχιστο αντάλλαγμα! Αποδέχθηκε κατ’ ουσίαν την εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών συμφερόντων των ΗΠΑ στην περιοχή μας με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με ένα όνομα το οποίο θα φέρει τον όρο “Μακεδονία” χωρίς να λάβει το παραμικρό αντάλλαγμα!

Για το θέμα της νέας τουρκικής προκλήσεως στα Ίμια έκανα μία δήλωση την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στο περιστύλιο της Βουλής προς όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Δήλωση η οποία είχε ως εξής: «Επί Σημίτη τα Ίμια έγιναν «γκρίζα». Επί Τσίπρα κινδυνεύουν να γίνουν τουρκικά. Όσοι θριαμβολογούσαν για την επίσκεψη Ερντογάν, αποδεικνύονται τουλάχιστον ανόητοι. Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου». Ήταν μία δήλωση διαρκείας μόλις 21 δευτερολέπτων, μόλις 27 λέξεων και όμως ούτε ένας τηλεοπτικός σταθμός, ούτε μία εφημερίδα δεν την δημοσίευσαν. Τόσο πολύ φοβούνται τα 20 δευτερόλεπτα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Είχαμε βεβαίως μετά την τουρκική επιθετική ενέργεια στα Ίμια και ανακοινώσεις τόσο από την πολιτική όσο και από τη στρατιωτική ηγεσία. Ανακοινώσεις άνευ περιεχομένου, λεονταρισμοί χωρίς νόημα, αφού είναι δυστυχώς δεδομένο ότι η τουρκική επιθετικότητα εις βάρος της Ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο συνεχίζεται και θα συνεχίζεται.

“Η μόνη δικαιοσύνη είναι το Σπαθί”

Δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε και τα δημοσιεύματα εκείνα σχετικά με την Ευρώπη, η οποία δήθεν πήρε το μέρος της Ελλάδος. Πόσο πήρε το μέρος της Ελλάδος η Ευρώπη φάνηκε από την συνάντηση στο Βερολίνο των υπουργών εξωτερικών Τουρκίας και Γερμανίας, συνάντηση μετά την οποία μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Μόναχο, ο Γερμανός Γκάμπριελ και ο Τούρκος Τσαβούσογλου, ανακοίνωσαν ότι «ως υπουργοί Εξωτερικών, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να ενισχύσουμε και να εμβαθύνουμε τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας, καθώς και τη συνεργασία μας σε πολλά περιφερειακά ζητήματα». Πράγματι συμφώνησαν την επέκταση των τουρκογερμανικών σχέσεων στον αμυντικό τομέα σε κολοσσιαία προγράμματα, τα οποία αφορούσαν οπλικά συστήματα. Πού βλέπουν λοιπόν την συμπαράσταση της Ευρώπης όλοι αυτοί οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, οι οποίοι παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό;

Δυστυχώς πρέπει να το αποδεχτούμε και η αποδοχή αυτή είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας του Έθνους ότι η Πατρίδα μας έχει απομείνει χωρίς συμμάχους απέναντι στην τουρκική απειλή παρ’ όλο το γεγονός ότι έδωσε τα πάντα γι’ αυτούς σε δύο παγκοσμίους πολέμους, στους οποίους στο μεν πρώτο η Τουρκία ήταν εχθρός τους, στον δε άλλο επιτήδεια ουδέτερη! Είναι μία ακόμη απόδειξη το γεγονός αυτό ότι οι συμμαχίες υπακούουν σε συμφέροντα και όχι στο δίκαιο και την Ιστορία, γεγονός το οποίο μοιραία μας θυμίζει το ρητό του Περικλή Γιαννόπουλου ότι “η μόνη δικαιοσύνη είναι το σπαθί”. Σπαθί χρειάζεται η Ελλάδα και όχι ανακοινώσεις και ψεύτικες συμμαχίες και αυτό το “σπαθί” υπάρχει μόνο στο Έθνος μας και πουθενά αλλού.

“Η ελληνική κοινωνία, έτσι όπως είναι, δεν διαθέτει τα κότσια”

Βεβαίως, ο αντίπαλός μας στο Αιγαίο δεν είναι ευκαταφρόνητος. Η Τουρκία σήμερα είναι μία δύναμη 80 εκατομμυρίων με δημογραφική ανάπτυξη, με πολύ ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και με οικονομική ανάπτυξη ετήσια 11%, την ίδια στιγμή που η Ελλάδα της ειρήνης και της μεταπολιτεύσεως δημογραφικά φθίνει, είναι οικονομικά σχεδόν χρεοκοπημένη και οι κυριαρχούσες πολιτικές δυνάμεις είναι απόλυτα υποταγμένες στο επικίνδυνο για το Έθνος μας δόγμα της περίφημης ελληνοτουρκικής “φιλίας”. Οδεύουμε προς το σημείο εκείνο στο οποίο, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ειρήνη, θα πρέπει να γίνουμε κατ’ ουσίαν επαρχία της Τουρκίας.

Πριν ακόμη από το 2000 ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης για το ζήτημα ενός ενδεχόμενου ελληνοτουρικού πολέμου έγραφε: “…Το σημερινό δίλημμα είναι αντικειμενικά τρομακτικό και ψυχολογικά αφόρητο: η ειρήνη σημαίνει για την Ελλάδα δορυφοροποίηση και ο πόλεμος σημαίνει συντριβή. Η υπέρβαση του διλήμματος αυτού, η ανατροπή των σημερινών γεωπολιτικών και στρατηγικών συσχετισμών απαιτεί ούτε λίγο ούτε πολύ την επιτέλεση ενός ηράκλειου άθλου, για τον οποίο η ελληνική κοινωνία, έτσι όπως είναι, δεν διαθέτει τα κότσια.”

Για να ανατρέψουμε λοιπόν, την σημερινή δυσμενή για την χώρα γεωπολιτική και στρατηγική κατάσταση απαιτείται ένας άθλος, τον οποίο σίγουρα η κοινωνία μας, η κοινωνία των δανεικών, της μίζας, της ρεμούλας και της λούφας, η κοινωνία των τριήμερων επιδρομών στην ύπαιθρο δεν μπορεί να κατορθώσει. Πρέπει λοιπόν να αλλάξουμε την κοινωνία διαφορετικά δεν υπάρχει σωτήρια.

Και την κοινωνία αυτή ούτε μπορούν ούτε θέλουν να αλλάξουν και η σημερινή κυβέρνηση, η οποία αποτελεί γνήσια παλαιοκομματική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, με ένα άρωμα αριστεράς και πολύ ψεύτικο όμως “Τσε Γκεβάρα”, ούτε βέβαια και οι πολιτικοί της αντίπαλοι, οι οποίοι εξάλλου δεν έχουν και διαφορετική εξωτερική πολιτική. Δεν μπορούν, λοιπόν, αλλά και δεν θέλουν. Γιατί δεν θέλουν; Την απάντηση την δίνει πάλι ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης γράφοντας: “Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες, που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους, ίσως να καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στη μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο…"

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ