2018-02-25 09:36:16
Φωτογραφία για Βόμβα από Καίτη Γκρέυ: Ήμουν έγκυος στο παιδί του Καζαντζίδη - Διαψεύδει τη Βάσω Καζαντζίδη
Διαψεύδει τα λεγόμενα της χήρας του αείμνησου Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσως, η Καίτη Γκρέϋ Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της χήρας του αείμνηστου λαϊκού βάρδου, ότι ο σύζυγός της δεν έκανε ποτέ παιδιά γιατί είχε τραυματιστεί, η Καίτη Γκρέϋ τη διαψύδει, λέγοντας πως είχε μείνει έγκυος από εκείνον αλλά δυστυχώς το έχασε.

«Ήμουν τεσσάρων μηνών και πήγαινα στο κέντρο να τραγουδήσω, ενώ έπρεπε να κάτσω σπίτι. Έβαζα ζώνη και την έσφιγγα για να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Τι να έκανα; Έπρεπε να δουλεύω γιατί πλήρωνα χρέη του Καζαντζίδη», περίγραψε στην Espresso.

Σχολιάζοντας ειδικότερα, τις δηλώσεις της Βάσως Κατζαντίδη ότι ο τραυματισμός του είχε προέλθει από χτύπημα μουλαριού στον στρατό, η  τραγουδίστρια σχολίασε: «Ας γελάσω! Πότε τον χτύπησε το μουλάρι στον στρατό, αφού κάθε μέρα ήμουν στο στρατόπεδο με τον Χρήστο Κολοκοτρώνη;».

Όπως η Καίτη Γκρέυ εξήγησε πως το γεγονός ότι έχασε τελικά το παιδί που κυοφορούσε οδήγησε το ζευγάρι τότε στον χωρισμό αφού την κατηγόρησε ότι το παιδί τους δεν το έχασε, αλλά το έριξε για να μη χάσει την καριέρα της. «Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές θυσίες για τον Στέλιο, ειδικά όταν έμεινα έγκυος, αλλά δεν βαριέσαι», πρόσθεσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ