2018-02-25 18:14:50
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικά: Νέο μέλος στο πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη!
Αν και βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό της σεζόν, τα Αποκαλυπτικά και ο Μένιος Φουρθιώτης προχώρησαν σε μια σημαντική αλλαγή.

Ο Σωτήρης Καραμίτζας, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής από το ξεκίνημα της, δεν θα βρεθεί ξανά στην θέση του. Όπως έχει γραφτεί, οι δύο πλευρές έληξαν την συνεργασία τους τις προηγούμενες ημέρες. Παρόλα αυτά δεν άργησε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο οποίος αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή νότα στην εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έχει βρεθεί ξανά σε εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στον Ant1, συμφώνησε με το Epsilon για να βρίσκεται στα Αποκαλυπτικά. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και στη λεζάντα, έγραψε: “Μάλλον μ´αρέσει η τηλεόραση του Σαββατοκύριακου, οπότε είπα από αύριο να επιστρέψω στη γνωστή αγαπημένη συνήθεια σε μια εκπομπή που συζητιέται. Έστω και στη μέση της σεζόν!”.

Δείτε την ανάρτηση του:

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ