2018-02-25 19:33:15
Φωτογραφία για Τί απέγινε με τον ειδικό φρουρό που κατηγορήθηκε για την κλοπή όπλου από συνάδελφο του; Οι ΕΔΕ και ο Πολάκης
Σάλο μαθαίνουμε ότι έχει προκαλέσει στα Χανιά η αποκάλυψη καταγγελίας από το bloko.gr για τον ειδικό φρουρό που επανήλθε στη ενεργό υπηρεσία παρότι κατηγορήθηκε για

κλοπή υπηρεσιακού όπλου μέσα από φοριαμό συναδέλφου του, για να το πουλήσει σύμφωνα με το τότε κατηγορητήριο σε σεσημασμένο συνομίληκο του.

Η αποκάλυψη έγινε πρώτο θέμα μεταξύ άλλων στο σάιτ Parakritika.gr στο οποίο σημειώνεται επίσης ότι:

Στην καταγγελία γίνεται ονομαστικά λόγος στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, αλλά και σε συγγενικό πρόσωπο α’ βαθμού του ειδικού φρουρού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, όντως ο ειδικός φρουρός έχει επιστρέψει στην υπηρεσία, σύμφωνα πάντα με το νόμο, καθώς έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα της διαθεσιμότητας.

Αυτή είναι όπως μαθαίνουμε κι εμείς η μία όψη του νομίσματος, υπό τη διατήρηση βέβαια της επιφύλαξης και της απορίας, γιατί δεν συνήλθαν μέσα στον καθορισμένο χρονικό ορίζοντα οι δευτεροβάθμιες επιτροπές, πολύ δε περισσότερο, όταν η πρωτοβάθμια επιτροπή αποφάσισε την επιβολή της ανώτατης πειθαρχικής ποινής. Και ο νοών νοείτο.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ