2018-02-25 22:16:36
Φωτογραφία για Δήλωση Ν. Μιχαλολιάκου: Η Χρυσή Αυγή αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε επεισόδια
Η Χρυσή Αυγή αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε επεισόδια, τα οποία και καταδικάζει – Θύμα για μία ακόμη φορά το Κίνημα μας άθλιων συκοφαντών και προβοκατόρων Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε επεισόδια στην περιοχή του Πειραιώς, επεισόδια τα οποία καταδικάζει απερίφραστα.

Οι επαγγελματίες συκοφάντες δεν είναι τυχαίο ότι προέβησαν σ’ αυτή την εκστρατεία λάσπης εναντίον μας μία ημέρα μετά την μεγάλη δημοσκόπηση, η οποία αναδεικνύει πανηγυρικά τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Ο δόλος τους είναι δεδομένος, γιατί προέβησαν στις ψευδολογίες τους χωρίς καν να λάβουν τον κόπο να ερωτήσουν την Χρυσή Αυγή για το συμβάν.

Η αστυνομία να κάνει το καθήκον της και να συλλάβει τους προβοκάτορες και όσους ευθύνονται για περιστατικά πολιτικής βίας, της οποίας συστηματικά είναι θύμα η Χρυσή Αυγή με την ανοχή του κράτους του Σύριζα. Ως γνωστόν μέχρι σήμερα για τις επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον γραφείων και στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν έχει συλληφθεί ποτέ κανείς.


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Να τονίσουμε, ότι η Χρυσή Αυγή έστειλε το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, προφανώς σε απάντηση του δημοσιεύματος που αναρτήσαμε νωρίτερα: "ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χρυσαυγίτες με μολότοφ και λοστούς τραυμάτισαν άτομα στον Πειραιά", με την ένδειξη στο email: "*Παρακαλούμε για την δημοσίευσή του παραπάνω, με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας σε περίπτωση μη δημοσίευσης."

Φυσικά, για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια που φιλοξενούμε τόσο την Χρυσή Αυγή, όσο και τα υπόλοιπα κινήματα, κόμματα, παρατάξεις, από όποιο χώρο και αν προέρχονται, αντιδράσαμε και ζητήσαμε εξηγήσεις για τις επιφυλάξεις που "κρατάνε" από το γραφείο τύπου της Χ.Α. Αναμένουμε απάντηση. Μέχρι τότε, να ενημερώσουμε -επειδή το ψάξαμε- ότι όλη η γειτονιά του μικρού στενού όπου τελικά τραυματίστηκαν 4 άτομα και όχι 2, είπε στις Αρχές ότι η ομάδα που επιτέθηκε δήλωσε Χρυσή Αυγή και είχε και ανάλογη εμφάνιση (μαύρα ρούχα και ξυρισμένα κεφάλια). Επίσης, ο χώρος στον οποίο έγινε η επίθεση, είναι ο κοινωνικός χώρος "Φαβέλα", γνωστό στέκι αναρχικών.

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ