2018-02-26 18:00:24
Φωτογραφία για Αντώνης Κανάκης: Επιστρέφει την άλλη εβδομάδα στον ΑΝΤ1! - Όλες οι λεπτομέρειες..
Ευχάριστη ήταν η είδηση που έσκασε την προηγούμενη βδομάδα προϊδεάζοντάς μας για το τι πρόκειται να συμβεί σύντομα με μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 ανανεώθηκε η αποκλειστική συνεργασία με τον Αντώνη Κανάκη για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021, ενώ όπως αναφερόταν «η σημαντική αυτή συνεργασία με το δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της».

Τι ετοιμάζει λοιπόν ο ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη; Από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου λοιπόν η θεσσαλονικιώτικη παρέα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα σκοπεύοντας να πιάσει θέση περισσότερες ημέρες τη βδομάδα αφού θα είναι στον αέρα από Δευτέρα έως και Τετάρτη.

Η επιστροφή τους θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» αλλά από την επόμενη ημέρα θα κάνει πρεμιέρα η… αβάφτιστη προς το παρόν εκπομπή που δεν θα είναι περισσότερο σχολιαστική και θα αφορά θέματα της επικαιρότητας
. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να βγαίνει η εκπομπή, η «Ράδιο Αρβύλα», με τόσα σατιρικά βίντεο τρεις φορές τη βδομάδα αλλά θεωρείται σίγουρο ότι με τα σχόλια που θα κάνουν στην καινούργια εκπομπή θα «σφάζουν» πολλά από όσα συμβαίνουν. Τη Δευτέρα λοιπόν θα επιστρέψουν οι «Αρβύλες» αλλά την επόμενη μέρα, την Τρίτη, θα βγει στον αέρα η καινούργια εκπομπή που θα… βαφτιστεί από τους τηλεθεατές.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους συνεργάτες του, τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, ετοιμάζουν τη δομή της καινούργιας εκπομπής στην οποία πρωταγωνιστικό λόγο θα έχει το σχόλιό τους και θα μεταδίδεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από Δευτέρα έως και Τετάρτη.

Ωστόσο επιθυμία του Αντώνη Κανάκη είναι την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα να βγαίνει στον αέρα η «Ράδιο Αρβύλα» ως special τηλεοπτικό event με τα γνωστά σατιρικά βίντεο για την επικαιρότητα.

Πηγή : Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ