2018-02-26 20:08:51
Φωτογραφία για Το Δημόσιο το μεγάλο «αγκάθι» της 4ης αξιολόγησης
«Πονοκέφαλος» οι νέες διαδικασίες επιλογής Γενικών Γραμματέων και Γενικών Διευθυντών

- Άγνωστο παραμένει πότε θα επισφραγιστεί η ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης Αγώνα δρόμου μέχρι την Πέμπτη για να ξεκαθαριστεί ποια από τα 88 προαπαιτούμενα της δ' αξιολόγησης συναντούν τις μεγαλύτερες τεχνικές δυσκολίες στην εφαρμογή τους, ώστε να αντιμετωπιστούν μέχρι τον Μάιο, δίνει η κυβέρνηση.

Κυβερνητικός αξιωματούχος που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις ανέφερε, μετά τις συναντήσεις με τους επικεφαλής των θεσμών, ότι το πρώτο «αγκάθι» φαίνεται να είναι το Δημόσιο και οι νέες διαδικασίες επιλογής Γενικών Γραμματέων και Γενικών Διευθυντών.

Ο ίδιος αξιωματούχος απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για το πότε θα επισφραγιστεί η ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης, τονίζοντας ότι στην αποψινή συνάντηση δεν συζητήθηκε τίποτα σχετικά με τις εκκρεμότητές της (Ελληνικό και πλειστηριασμοί), ωστόσο, εκτίμησε ότι η δόση των 5,6 δισ. ευρώ θα δοθεί μέσα στον Μάρτιο.

Όσον αφορά το θέμα ρύθμισης του χρέους ανέφερε ότι «όλα τα κομμάτια του παζλ αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο».

Οι επόμενες συναντήσεις των υπουργών της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών θα γίνουν την Τετάρτη κι αναμένεται να είναι μαραθώνιες προκειμένου την Πέμπτη να έχει ολοκληρωθεί κι αυτός ο γύρος των διαπραγματεύσεων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ