2018-02-27 00:43:48
Φωτογραφία για Στη δημοσιότητα ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει το ρολό που εκτοξεύθηκε από τις κερκίδες, να χτυπά τον τεχνικό του Ολυμπιακού Γκαρσία στην Τούμπα !
            Ένα ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή σημάδεψε το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. 

        Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που το ρολό ταμειακής μηχανής το οποίο εκτοξεύθηκε από τις κερκίδες χτυπά στο στο πρόσωπο τον τεχνικός του ΟΣΦΠ....... 

ΒΙΝΤΕΟ...... 

                 Ο προπονητής του Ολυμπιακού διανυκτέρευσε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και σήμερα έλαβε εξιτήριο.....        Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διαβαλκανικού, ο Γκαρθία είχε ένα οίδημα στο άνω χείλος. Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου έχει ως εξής: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπέστη ένα οίδημα στο άνω χείλος αριστερά με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Εκτός αυτού, έχει και μία ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη, ναυτία και χρίστηκε 24ωρης παρακολούθησης». 

Πηγή: www.lifo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ