2018-02-28 00:17:12
Φωτογραφία για Μάθε να κρατάς τις υποσχέσεις στον εαυτό σου σε 3 βήματα
Η life coach Κατερίνα Ευστρατιάδου δίνει τα 3 βήματα για να αλλάξεις τον εαυτό σου σήμερα και να κρατάς τις υποσχέσεις σου Βήμα 1: Αναγνώρισε πόσο σημαντική είσαι

Γιατί είναι πιο εύκολο να σπάσεις τις υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου; Μήπως επειδή ο μόνος που θα απογοητευτεί σ’ αυτή την περίπτωση είσαι εσύ; Ή μήπως δίνεις προτεραιότητα στο να ευχαριστείς τους άλλους; Σκέψου κάθε υπόσχεση ως έναν δυνατό μυ που μπορεί να επηρεάσει το πώς δείχνει, κινείται και νιώθει το σώμα σου. Όπως ακριβώς ένας μυς, μπορείς να ενδυναμώσεις με τον καιρό τηνυπόσχεσή σου και να την εξελίξεις σε προσόν σου.

Βήμα 2: Ενίσχυσε τη δύναμη του λόγου σου

Ξεκίνα δίνοντας μικρές υποσχέσεις στον εαυτό σου, π.χ., ότι δε θα φας γλυκό την επόμενη φορά που θα πας σε εστιατόριο. Συγκεντρώσου όμως σε ένα γεύμα κάθε φορά, μην υποσχεθείς δηλαδή ότι δε θα ξαναφάς ποτέ γλυκό έξω! Μπορεί να μη σου φαίνεται σημαντικό ή δύσκολο, αν όμως κρατήσεις το λόγο σου αυτή τη μία φορά, θα εκπλαγείς από το πόσο καλά θα νιώθεις με τον εαυτό σου. Ένα μυστικό: χρειάζεται να μοιραστείς την απόφασή σου ώστε να «πιεστείς» από τους άλλους. Είναι σημαντικό να είσαι μόνο εσύ υπόλογη.


Βήμα 3: Κάθε επίτευξη οδηγεί στην επόμενη

Κάθε φορά που θα τηρείς το λόγο σου θα ανακαλύπτεις πως κάθε πρόκληση

γίνεται λιγότερο δύσκολη, επειδή θα ξέρεις πως ο λόγος σου έχει ουσία και αυτό σε οδηγεί πιο κοντά στο να κατακτήσεις ένα μεγαλύτερο στόχο: τον τρόπο ζωής που θέλεις να έχεις. Όλο αυτό πηγάζει από μέσα σου και πριν το καταλάβεις, δε σε σταματάει τίποτε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ