2018-02-28 08:00:40
Φωτογραφία για Άγριο επεισόδιο του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ με βουλευτή των ΑΝΕΛ για τα μισθολογικά των αστυνομικών
Μεταχρονολογημένο μεν, αξιομνημόνευτο δε. Το σκηνικό της έντασης προέρχεται από το διευρυμένο συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ την περασμένη Πέμπτη, όταν ο βουλευτής των

Ανελ Κων. Κατσίκης, αποφάνθηκε ότι η κατά το ήμισυ αποκατάσταση των μισθών των ένστολων με βάση τις αποφάσεις του ΣτΕ, έγινε επί ημερών της κυβέρνησης πρώτη φορά αριστερά, αφήνοντας ενεούς και κεχηνότες τους παριστάμενους συνδικαλιστές.

Άμεσα αντέδρασε ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, ο οποίος υπενθύμισε στον κ. βουλευτή, πως η αποκατάσταση και τα αναδρομικά θεσμοθετήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση, λαμβάνοντας ως ανταπάντηση την αυτάρεσκη δήλωση από βήματος από τον κ. βουλευτή, "ναι αλλά εμείς ως κυβέρνηση σας δώσαμε τις επιστροφές".

Ο κ. Κατσιαμάκας είπε πως ακόμη κι έτσι να είναι, που δεν είναι και αναρωτήθηκε αν το Κράτος έχει συνέχεια, ενώ υπενθύμισε με τη σειρά του, πως προεκλογικά οι κυβερνητικοί, μεταξύ αυτών και το κομμα του κ. Κατσίκη, μιλούσαν κι έταζαν πλήρη και οριστική αποκατάσταση και εναρμόνιση των μισθών με τις αποφάσεις του ΣτΕ, που προβλέπουν ολική επαναφορά στη μισθοδοσία Αυγούστου του 2012.


Ο κ. βουλευτής φέρεται ν' αναλώθηκε σε αθυρματικά αεροψεκαστικά αναθέματα, προκαλώντας ένα μικρό πανδαιμόνιο.  

Για την ιστορία, ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ είχε και κατά το παρελθόν έρθει σε σκληρή σύγκρουση με τον Γιάννη Βρουτση υπουργό Εργασίας στην κυβέρνηση  Σαμαρά στην Επιτροπή της Βουλής για το ασφαλιστικό ταμείο των Αστυνομικών το ΤΕΑΠΑΣΑ με την γνωστή φράση που του είχε απευθύνει ότι ενεργεί ως νταβατζής καθώς ήθελε να μεταφέρει τα αποθεματικά του Ταμείου στο  ΕΤΕΑ. 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ