2018-02-28 09:27:18
Φωτογραφία για Θρίλερ με την αυτοκτονία του πρίγκιπα Κάρλος - Νεκρός ο απόγονος των Κάιζερ
Με μια βουτιά στο κενό, από τον 21ο όροφο πολυτελούς ξενοδοχείου στην Φρανκφούρτη, έδωσε τέλος στη ζωή του ο 39χρονος Κάρλος Πάτρικ Γκόντεχαρτ, πρίγκιπας του οίκου των Hohenzollern την περασμένη Παρασκευή. Η σορός του εντοπίστηκε στις 2.40 το μεσημέρι της ίδιας μέρας και σύμφωνα με την αιτροδικαστική έρευνα και νεκροψία, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ o πρίγκιπας Κάρλος, ο οποίος είναι απόγονος του τελευταίου Κάιζερ της Γερμανίας, Γουλιέλμου Β΄, κατέληξε στις φυλακές λόγω απάτης. Συγκεκριμένα, το 2011 ο Γερμανός πρίγκιπας δικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση επειδή δεν είχε πληρώσει χρέη για τα οποία είχε υπογράψει ως εγγυητής και το 2014 καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για συναλλαγές πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε επενδυτικά σχήματα που δεν υπήρξαν ποτέ.

Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που κρύβεται πίσω από την «βουτιά» θανάτου. Την ημέρα που αυτοκτόνησε είχε πάρει άδεια από τις φυλακές του Euskirchen όπου κρατείτο και ταξίδεψε 200 χιλιόμετρα προκειμένου να καταλύσει στο πολυτελές ξενοδοχείο. Ο πατέρας του Godehard, πρίγκιπας Φρίντριχ υπήρξε διάσημος συλλέκτης έργων τέχνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ