2018-02-28 16:06:17
Φωτογραφία για «Ξέφυγε» η πασίγνωστη ηθοποιός: Έδειρε τον σύντροφό της και... αστυνομικούς!
Σοβαρότατες κατηγορίες βαρύνουν την πασίγνωστη ηθοποιό η οποία το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη για οικογενειακή βία και για επίθεση σε όργανο της τάξης.

Ο λόγος για την Χέδερ Λόκλιαρ, γνωστή από τις τηλεοπτικές σειρές «Δυναστεία» και «Μέλροουζ Πλέις», η οποία κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ, το βράδυ της Κυριακής, ο αδελφός της 56χρονης ηθοποιού πήγε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και τη βρήκε να καβγαδίζει με τον σύντροφό της.

Αμέσως εκείνος κάλεσε την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, παρατήρησαν ένα ορατό σημάδι στο σώμα του συντρόφου της.

Οταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τη συλλάβουν, η Λόκλιαρ άρχισε να τους χτυπάει και να τους κλωτσάει, σύμφωνα με το TMZ.

Αρχικά τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για αξιολόγηση και στη συνέχεια τη συνέλαβαν. Αργότερα, η ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί στην αστυνομία. Το 2008 την είχαν πιάσει να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών, ενώ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα εξάρτησης από συνταγογραφούμενα φάρμακα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ