2018-02-28 19:00:53
Φωτογραφία για Τα αντίθετα έλκονται ή μήπως αλληλοκαταστρέφονται;
Δες τι κάνουν οι νόμοι της φυσικής στη χημεία μιας σχέσης.

Γνωριστήκατε πριν λίγο καιρό. Είναι τόσο διαφορετικός από σένα και όμως σου αρέσει τόσο πολύ. Σκέφτεσαι ότι τα αντίθετα έλκονται αλλά οι φίλες σου άλλα σου λένε. Τι ισχύει τελικά;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας ελκύει σε έναν άλλον άνθρωπο δεν είναι το αντίθετο αλλά ο ιδανικός εαυτός που θα θέλαμε να ήμασταν.

Έτσι ερωτεύεσαι έναν πολύ τολμηρό άντρα ενώ εσύ είσαι πολύ δισταχτική και αναμενόμενη. Κάποιον που είναι κοινωνικός την ώρα που εσύ κοκκινίζεις σε σχόλια ξένων. Έναν σύντροφο που αγαπά να ταξιδεύει ενώ εσύ τρέμεις ακόμα και την παραμονή στο αεροδρόμιο.

Έχει μέλλον μια τέτοια σχέση; Μπορούν δυο άνθρωποι να είναι για πάντα μαζί όταν είναι τόσο διαφορετικοί;

Μια σχέση για να ανθίσει έχει ανάγκη από ορισμένες ομοιότητες, κυρίως σε βασικά θέματα απόψεων και φιλοσοφίας ζωής. Όταν υπάρχει αυτή η βάση, οι διαφορές εφόσον αλληλοσυμπληρώνουν το ζευγάρι και το βοηθούν να εξελίσσεται, είναι θεμιτές.


Στη ζωή δεν υπάρχουν όμως στερεότυπα και κανόνες. Τα πάντα εξαρτώνται από τα ίδια τα άτομα και το είδος της σχέσης τους. Για αυτό σε κάποιους οι διαφορές είναι καταστροφικές ενώ σε άλλους αναζωογονητικές.

Καλό είναι να μπορείς στην αρχή μιας σχέσης να μπορέσεις να διακρίνεις εάν αυτός ο τόσο διαφορετικός άνθρωπος που σε ελκύει θα φέρει στη ζωή σου χαρά ή όχι. Και αυτό εξαρτάται καθαρά από τη δική σου ψυχοπνευματική κατάσταση και όχι από τους βαθμούς που έπαιρνες στη Φυσική και τη Χημεία.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ