2018-03-01 15:19:14
Φωτογραφία για MWC 2018: η Formula 1 έρχεται στο κινητό σου
Μία διαφορετική και άκρως εντυπωσιακή εμπειρία θέασης ετοιμάζεται να προσφέρει η Formula 1 στους πολυάριθμους οπαδούς του δημοφιλέστερου μηχανοκίνητου σποτ, καθώς κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) ανακοίνωσε την F1 TV.

Πρόκειται για μία υπηρεσία που θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε πολλαπλές συσκευές και θα προσφέρει τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης όλων των αγώνων της F1. Μία σημαντική διαφορά θα είναι ότι ο συνδρομητής θα μπορεί να παρακολουθεί τον αγώνα από οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες κάμερες το επιθυμεί, όπως και να έχει πρόσβαση σε όλες τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στα κόκπιτ όλων των οδηγών!

Όπως μας εξήγησε ο Frank Arthofer, διευθυντής νέων και ψηφιακών μέσων της Formula 1, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσω προσωπικών υπολογιστών για την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν, ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο θα υπάρχουν διαθέσιμες και οι εφαρμογές για smartphones και «έξυπνες» τηλεοράσεις. «Στόχος μας είναι κατ’ αρχήν οι οπαδοί της F1 σε χώρες που το άθλημα μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω συνδρομητικών πλατφορμών και κατά δεύτερον οι οπαδοί εκείνοι που έχουν ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις και θέλουν να έχουν πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο» υποστηρίζει ο κ. Arthofer.


Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αρχικά σε 12 χώρες, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα, ενώ η επέκταση θα γίνεται ανάλογα με τις συμφωνίες που υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο για τη μετάδοση.

Το περιεχόμενο και η μετάδοση θα είναι διαθέσιμα σε 4 γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά. Σε επόμενη φάση, το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο και σε 4Κ ανάλυση.

Θα υπάρξει πάντως και μία ακόμη υπηρεσία, η F1 TV Access που θα προσφέρει τη δυνατότητα για πρόσβαση σε παλαιότερους αγώνες και γενικότερα αρχειακό υλικό.

«Γενικότερα, θέλουμε να προσφέρουμε μία περισσότερο αμφίδρομη και πλούσια εμπειρία στους οπαδούς μας» σημείωσε ο κ. Arthofer.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ