2018-03-01 19:35:04
Φωτογραφία για Καμμένος για Κρίσεις: Μήνυμα στην Τουρκία η διατήρηση των Αντι στους τρεις κλάδους
Την αποκάλυψη ότι στις σημερινές αποφάσεις του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων προβλέπεται η διατήρηση όλων των Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων, έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής τελετής παράδοσης - παραλαβής από τον Δημήτρη Βίτσα στον Φώτη Κουβέλη. 

Όπως είπε ο κ. Καμμένος η παραμονή όλων των Αντι, αποφασίστηκε "για να περαστεί στους απέναντι, δηλαδή στην Τουρκία το μήνυμα της συνέχειας και της αποφαστιστικότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων". Επιπλέον όπως τόνισε αποτελεί και έναν τρόπο προκειμένου να δοθεί σε ένα αξιωματικό που βρέθηκε σε αυτή την θέση μόλις για ένα έτος, να μπορέσει να αναπτύξει όλες τις ικανότητές του. 

Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η ατάκα που χρησιμοποιούσε από την πρώτη στιγμή προς το OnAlert υψηλόβαθμη πηγή του Ελληνικού Πενταγώνου που έκανε λόγο για "light κρίσεις". Τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι στο Πολεμικό Ναυτικό ελήφθη η απόφαση για την αποστρατεία δυο υποναυάρχων. 

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ