2018-03-10 01:12:51
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στον Έβρο [Βίντεο]
Οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε στρατιωτική περιοχή, όπου απαιτείται ειδική άδεια. Συνελήφθησαν και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή, όπου απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη τους και την προσαγωγή στο Α.Τ Διδυμοτείχου και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου.

Οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, ηλίκας 31 και 33 ετών, οι οποίοι δήλωσαν πως εργάζονται στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, συνελήφθησαν περί τις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής στην απαγορευμένη Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης  του χωριού Πραγγί, στο Διδυμότειχο.

Κατά την προανάκριση δήλωσαν πως εργάζονται για το ARD και βρέθηκαν στην περιοχή του Έβρου κάνοντας ρεπορτάζ για τους Τούρκους που επιστρέφουν από τη Γερμανία στην πατρίδα τους, κρυφά μέσω του ποταμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κινητοποίηση τόσο του Μέσου που εργάζονται όσο και της γερμανικής πρεσβείας, επιβεβαιώνοντας στις τοπικές Αρχές την ιδιότητα τους.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. χαμηλώνουν τους τόνους, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για δημοσιογράφους που έχουν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ρεπορτάζ για το Μεταναστευτικό στον Έβρο και ότι η δικαστική διαδικασία θα είναι τυπική.

Πηγή: evros-news.gr, Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ