2018-03-27 15:05:56
Φωτογραφία για ΠΟΕΥΠΣ: Μας λοιδορούσαν αλλά μειώσεις έγιναν Μεγάλες απώλειες στη μισθοδοσία Απριλίου
Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών, ύστερα από την πίστωση τής μισθοδοσίας του Απριλίου και των μειώσεων σε αυτήν: σήμερα πιστώθηκε στους λογαριασμούς

σας η μισθοδοσία του Απριλίου, στην οποία έγινε κατ’ εφαρμογή του νέου μισθολογίου η εκκαθάριση του χρονικού διαστήματος από 01.01.2017 έως και 31.12.2017 και παρακρατήθηκε η πρώτη δόση των αναδρομικών.

    Με λύπη μας διαπιστώνουμε ύστερα από εκατοντάδες τηλεφωνήματα συναδέλφων ότι, ενώ είχαμε διατυπώσει τις αντιρρήσεις για το νέο μισθολόγιο και είχαμε εκτιμήσει με το υπ. αριθμ. 521 25.9.2017 έγγραφο μας προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο Τόσκα, ότι αυτό θα επιφέρει στην πλειονότητα των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων τεράστιες μειώσεις στον μισθό  μας με πραγματικά παραδείγματα και προσομοιώσεις, δεν το έλαβαν υπόψη, παρά τις διαβεβαιώσεις τους για τις προτάσεις μας.

   Παρά τις Κασσάνδρες που μας λοιδορούσαν και έλεγαν ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε στο απόλυτο. Εάν είχαν εισακουσθεί οι προτάσεις μας που αναφέρονται στο παραπάνω έγγραφο οι παραπάνω μειώσεις θα είχαν αποφευχθεί.

   Σε έγγραφο που θα ακολουθήσει προς το Α.Π.Σ. με προτάσεις, επί του θέματος θα προσπαθήσουμε να ομαλοποιήσουμε την κατάσταση έστω και τώρα. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ