2018-03-28 13:09:43
Φωτογραφία για Νέα με την υπόθεση του στημένου ρεπορτάζ του STAR
Μετά το σάλο που ξεσήκωσε το δημοσίευμά μας σχετικά με την δήθεν «σύζυγο πιλότου» που παρουσίασε το STAR στις 22.3.2018 στο δελτίο ειδήσεων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) εξέδωσε ανακοίνωση που υπογράφει ο Δικηγόρος της, η οποία αναφέρει ότι εκείνη υπέδειξε στο δημοσιογράφο Λάμπρος Δεμερτζή την συγκεκριμένη γυναίκα ως σύζυγο πιλότου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κατόπιν επικοινωνίας του δημοσιογράφου κου Λάμπρου Δεμερτζή από το STAR CHANNEL με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, μας ζήτησε να τον φέρουμε σε επαφή με τη σύζυγο κάποιου στρατιωτικού, προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ για τις ηρωίδες συζύγους των στρατιωτικών μας και πώς βιώνουν την αγωνία για τους συζύγους τους. Πράγματι, του υποδείξαμε μέλος Ένωσής μας, η σύζυγος του οποίου, παραχώρησε συνέντευξη στον κ. Δεμερτζή. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι η γυναίκα αυτή, με δική της πρωτοβουλία και προφανώς για να προστατέψει το σύζυγό της, δεν έδωσε τα πραγματικά της στοιχεία στο δημοσιογράφο του STARCHANNEL, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει σχετικά ή να ζητήσει να εμφανιστεί με ψευδώνυμο
. Η καλοπροαίρετη αυτή, πλην ατυχής ενέργειά της, ήδη της έχει δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητά της, μετά την έκταση που έχει λάβει το ζήτημα. Η Ομοσπονδία μας δηλώνει ότι, τόσο εμείς όσο και ο κ. Δεμερτζής ουδεμία γνώση είχαμε για το θέμα αυτό και μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι, εξ’ όσων γνωρίζουμε τον κ. Δεμερτζή, είναι ένας σοβαρός και υπεύθυνος δημοσιογράφος και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παραπλανήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αλκιβιάδης Σ. Ευαγγελάτος Alkiviadis S. Evangelatos

Δικηγόρος Attorney – at – Law»

Η παραπάνω ανακοίνωση λέει σαφέστατα, ότι η ΠΟΜΕΝΣ υπέδειξε τη συγκεκριμένη γυναίκα στο δημοσιογράφο ως «σύζυγο στρατιωτικού», αλλά η ίδια προέβη σε μία «ατυχή ενέργεια»: «προφανώς για να προστατεύσει το σύζυγό της, δεν έδωσε τα πραγματικά της στοιχεία στο δημοσιογράφο».

Η ίδια ανακοίνωση καθώς και οι εξηγήσεις του δημοσιογράφου προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 26.3.2018. Δείτε το παρακάτω βίντεο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ