2018-04-10 14:01:12
Φωτογραφία για Κύπρος: Με πολιορκητικό κριό μπήκε η Αστυνομία στο Σωματείο του «Απόλλωνα»


Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Σωματείο του Απόλλωνα από τον ΟΠΕΚ Λεμεσού, μετά από πληροφορίες που υπήρχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, προσπάθησαν να εισέλθουν στο Σωματείο, έχοντας στα χέρια τους δικαστικό ένταλμα. Όταν δεν τους επετράπη να εισέλθουν, έσπασαν την πόρτα με πολιορκητικό κριό.

Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου εντοπίστηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με εγκατεστημένα προγράμματα για ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, στο χώρο εντοπίστηκαν κρυμμένα, 29 άτομα, 11 άντρες και 18 γυναίκες, που έπαιζαν τυχερά παιχνίδια. Κάποιοι από αυτούς, ανακρινόμενοι, παραδέχθηκαν ότι έπαιζαν τυχερά παιχνίδια, τύπου φρουτάκια.

Στην έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 65 πύργοι, ένα τσαντάκι που περιείχε ποσό πέραν των 4 χιλιάδων ευρώ και σημειώσεις με ονόματα και τηλέφωνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας σε διπλανό γραφείο, εντοπίστηκε επίσης και ένα μεταλλικό κιβώτιο, το οποίο τέθηκε υπό φρούρηση, μέχρι να ερευνηθεί.

Ο υπεύθυνος του υποστατικού συνελήφθη βάση δικαστικού εντάλματος.

Εξάλλου, σε διπλανό κτίριο υπήρχαν εγκατεστημένες κάμερες, οι οποίες κάλυπταν γειτονικούς δρόμους με σκοπό να γίνεται αντιληπτή η άφιξη της αστυνομίας στην περιοχή και στο συγκεκριμένο υποστατικό.

Πηγή: philenews
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ