2018-04-29 22:00:13
Φωτογραφία για 5 εύκολα κόλπα για να γεμίσεις γρήγορα τις μπαταρίες σου
Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, όταν νιώθεις ότι η ενέργειά σου φτάνει στο ναδίρ.

Όσο δύσκολο είναι να βγάλεις την ημέρα μετά από έναν κακό βραδινό ύπνο, άλλο τόσο εύκολο είναι να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την κατάστασή σου. Πώς;

Με τα ακόλουθα πέντε εύκολα κόλπα που θα σε γεμίσουν ενέργεια όλες εκείνες τις στιγμές που αισθάνεσαι τις αντοχές σου να σε εγκαταλείπουν.

Πιες νερό: Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η έλλειψη ενέργειας οφείλεται πολλές φορές στο γεγονός ότι ο οργανισμός σου είναι αφυδατωμένος και χρειάζεται άμεσα ενυδάτωση.

Φάε ένα σνακ: Όχι ό,τι και ό,τι. Ένα σνακ που να μην έχει ζάχαρη, αλλά να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, όπως για παράδειγμα μία μπάρα δημητριακών, μία χούφτα ξηρούς καρπούς ή ένα μπολ δημητριακά με λίγο γάλα.

Τεντώσου: Με μερικές εύκολες και απλές διατάσεις των χεριών, του κορμού και των ποδιών σου θα ενισχύσουν την καλή κυκλοφορία του αίματός σου, ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν το πεπτικό σου σύστημα να λειτουργήσει καλύτερα και να χωνέψει σε περίπτωση που έφαγες πριν μερικά λεπτά.


Περπάτα: Το προτιμότερο είναι να βγεις έξω για να πάρεις αέρα και να σε δει ο ήλιος. Ένα χαλαρό περπάτημα για περίπου δέκα λεπτά θα σε ανανεώσει απευθείας.

Άκου μουσική: Κι αν θέλεις και μπορείς κούνα παράλληλα το κορμί σου στο ρυθμό σαν να χορεύεις. Έρευνες έχουν δείξει ότι η μουσική και συγκεκριμένα η μουσική που αγαπάμε λειτουργεί σαν αντικαταθλιπτικό, αναπτερώνοντας το ηθικό και τη διάθεσή μας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ