2018-05-02 00:15:29
Φωτογραφία για H Gigi Hadid γιόρτασε... στα χρυσά!
Η Gigi Hadid έκανε αληθινά «χρυσή» εμφάνιση για το πάρτι γενεθλίων της γιορτάζοντας τα 23 της χρόνια με καλεσμένους, όπως η Hailey Baldwin, η Cara Delevingne, η Martha Hunt, η Lily Aldridge και ο Prabal Gurung στο Brooklyn Heights Social Club στο Μπρούκλιν. Ντυμένη από πάνω έως κάτω στα χρυσά, ενώ και το μακιγιάζ της ακολούθησε την ίδια… πολύτιμη λάμψη!

Φυσικά, εμφανίστηκε με την αδελφή της Bella, που φορούσε ένα ασύμμετρο μίντι λεοπάρ φόρεμα, και τη μαμά της, Γιολάντα, που ακολούθησε… με μία πιο συγκρατημένη εκδοχή του φορέματος της εορτάζουσας!

Το μίνι και άκρως σέξι φόρεμα της Gigi ήταν δημιουργία από το Atelier Versace. Ένα φόρεμα που αγκάλιαζε σφιχτά την καλλίγραμμη σιλουέτα της φτιαγμένο από πολλές χρυσές κλωστές, που την έκανε να λάμπει… σαν το ήλιο! (Αν και μεταξύ μας, δεν είναι σίγουρο τι άστραφτε περισσότερο, το φόρεμα ή το μακιγιάζ;). 

Η Gigi ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια από χρυσό και διαμάντια Lorraine Schwartz και στάθηκε στο… ύψος της με τα διάφανα ψηλοτάκουνα του Christian Louboutin που πραγματικά συμπλήρωσαν την εμφάνιση.


Τελικά, τι τράβηξε περισσότερο την προσοχή; Το εντυπωσιακό, λαμπερό φόρεμα ή τα ιδιαίτερα παπούτσια από διάφανο πλαστικό PVC στολισμένα με αιχμηρά καρφιά, κάνοντάς τα μάλλον τους αληθινούς… πρωταγωνιστές! 

 Κάπως έτσι, θα αγαπήσουμε λαμπερό χρυσαφί και τα διάφανα παπούτσια από πλαστικές λεπτομέρειες… Μένει να αποδειχτεί!

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ