2018-05-07 18:21:06
Φωτογραφία για Κύπρος: Πώς απαντά ο Αντιπρύτανης Π.Κ σε καταγγελίες για σκάνδαλo
Απάντηση στην καταγγελτική επιστολή της Προϊσταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κύπρου, δίνει ο Αντιπρύτανης Κώστας Κωνσταντίνου.

Στην επιστολή της Προϊσταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών που εξασφάλισε και παρουσίασε το SigmaLive, εγείρονται διάφορα ερωτήματα που αφορούν μεταξύ άλλων στη στέγαση εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου σε διαμέρισμα το οποίο είχε ως ιδιοκτήτριες τη σύζυγο και την πεθερά του αλλά και ασάφειες γύρω από τη δραστηριότητα και τις πληρωμές του ιδίου του Αντιπρύτανη. 

Αυτούσια η απάντηση του Αντιπρύτανη Κ. Κωνσταντίνου:

Σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα της διαδικτυακής πύλης Sigmalive που αφορά ζητήματα που θέτει η Προϊστάμενη Οικονομικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κύπρου και που αφορούν στο πρόσωπό μου, επιθυμώ να θέσω υπόψη σας τα ακόλουθα:

1. Απορρίπτω κατηγορηματικά οποιαδήποτε μομφή για επιλήψιμη συμπεριφορά, στην έκταση που αυτή αφορά στο πρόσωπό μου.


2. Η δημοσίευση έχει αλλότρια κίνητρα.  Το χρονικό σημείο που έχει επιλεγεί για να «ανοίξουν» ζητήματα που με αφορούν και η διαρροή της επιστολής στα ΜΜΕ πριν μου δοθεί ο χρόνος να τοποθετηθώ στις καταγγελίες και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δεικνύουν υστεροβουλία και σχεδιασμό και είναι ξεκάθαρα ενδεικτικά σε σχέση με το τι επιδιώκεται από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η αξιοπρέπειά μου.

3. Προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται οι πηχαίοι τίτλοι περί «οσμής σκανδάλου» και ο αυθαίρετος παραλληλισμός μιας αστήριχτης καταγγελίας με όσα διερευνώνται σε άλλο δημόσιο Πανεπιστήμιο, πριν καν το Συμβούλιο διερευνήσει τα ζητήματα που έχουν τεθεί και πριν καν μου δοθεί η ευκαιρία να απαντήσω.  Επιφυλάσσω όλα τα δικαιώματά μου εναντίον παντός υπευθύνου.

4. Δεν έχω καμιά αμφιβολία αναφορικά με τη νομιμότητα των πράξεών μου και είμαι έτοιμος να παραθέσω εξηγήσεις και στοιχεία στο Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο έχει και την αρμοδιότητα να διερευνά τέτοια ζητήματα.

Κ. Π. Κωνσταντίνου

Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Κύπρου
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ