2018-05-18 20:04:26
Φωτογραφία για Μόνο θετικά τα σχόλια των συνέδρων της ΠΟΣΥΦΥ για τον ΓΓ Δημόσιας Τάξης - Κείμενο τού Παναγιώτη Χαρέλα
Δημοσιεύουμε κείμενο τού Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ: Η αναγνώριση της προσπάθειας του Γ.Γραμματεα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Αναγνωστάκη Δημήτρη από

τη θέση που κατέχει εδώ και τρια και μισό χρόνια πλέον, για να βελτιώσει το πλαίσιο που διέπει τους αστυνομικούς από το σωμα του Συνεδρίου της ΠΟΣΥΦΥ ήταν ομόφωνη.

" Μας ξέρετε καλύτερα από τον καθένα κύριε Γενικέ, όχι μόνο από τις συναντήσεις μας στο γραφείο σας, αλλά γιατί " έχετε κοψει" πολλά χιλιόμετρα σε όλη την επικράτεια και παντού έχετε την επαφή αυτή με τους συνδικαλιστές μας που χρειάζεται για να βλέπετε και εσείς ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί.

Αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε όλοι και είναι προς τιμή σας.

Στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων με τις ελάχιστες δυνατότητες που μας παρέχει η γενικότερη κατάσταση της χώρας" ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ κατά την προσφώνηση του Γενικού Γραμματέα.

Να σημειωθεί πως παρόλο το χαιρετισμο που απέστειλε εγγράφως ο Γενικός Γραμματέας την πρώτη ημέρα των προσκεκλημένων αφού λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί, αλλά επισκέφθηκε το Συνέδριο τη δεύτερη ημέρα  για ένα χαιρετισμό  και παρέμεινε σε μια ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που του τέθηκαν από το Σώμα, διακόπτοντας τη ροή του Συνεδρίου αλλά .. για καλό σκοπό.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ