2018-06-02 12:42:15
Φωτογραφία για Συλλήψεις σε Βόλο και Λάρισα για παράβαση του νόμου περί όπλων
Κατασχέθηκαν συνολικά έξι όπλα και φυσίγγια Συνελήφθησαν σε Λάρισα και Βόλο, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Λάρισας και Βόλου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πιο συγκεκριμένα:

· το πρωινό της 30ης Μάη στη Λάρισα συνελήφθη ένας 59χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και (10) φυσίγγια, ένα πιστόλι κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα πιστολιού για εκτόξευση φωτοβολίδων, ένα πιστόλι – στυλό και (69) αβολίδωτα φυσίγγια.

· την ίδια μέρα το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας συνελήφθη ένας 38χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, ένα μεταλλικό εξάρτημα πιστολιού, για εκτόξευση φωτοβολίδων, (200) αβολίδωτα φυσίγγια και (5) κροτίδες πιστολιού.

· Το πρωινό της επόμενης ημέρας συνελήφθη στο Βόλο, ένας 57χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και ένα περίστροφο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ