2018-06-02 13:00:42
Φωτογραφία για Ο ιδανικός τρόπος για να ξεδιψάς τον οργανισμό σου
Και δεν είναι το κλασικό «8 ποτήρια νερό».

Έχεις ένα θερμός στο γραφείο, ένα στο αυτοκίνητο, ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένου νερού στην τσάντα και άπειρα άλλα στο σπίτι.

Α, όλα κι όλα, φροντίζεις πολύ για την ενυδάτωση του οργανισμού σου, και όχι μόνο τώρα που άρχισαν οι ζέστες αλλά και όλο τον χρόνο.

Μόνο που δεν ξέρεις ποιο είναι το πραγματικό μυστικό για να κρατάς ον εαυτό σου ενυδατωμένο. Είναι το νερό που χρειάζεσαι ή μήπως αυτό δεν είναι αρκετό;

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η υγιεινή ενυδάτωση του οργανισμού γίνεται με την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε νερό και όχι με το νερό που πίνουμε.

Πού το βασίζουν αυτό; Λένε ότι όταν καταναλώνουμε τροφές πλούσιες σε νερό, απορροφάμε το νερό πιο αργά καθώς είναι παγιδευμένο στις δομές αυτών των τροφών, ενώ όταν πίνουμε 8 ποτήρια νερό και πηγαίνουμε 8 φορές στην τουαλέτα, το νερό δεν προλαβαίνει να φτάσει στα κύτταρα.


Ωραία, το ξεκαθαρίσαμε. Και τώρα θα αναρωτηθείς πού θα το βρεις κρυμμένο το πολύτιμο νεράκι;

Θα το βρεις εάν επιλέγεις στη διατροφή σου τροφές όπως:

Μαρούλι άισμπεργκ, κολοκυθάκια, πορτοκάλι, πατάτα, μήλο, αχλάδι, τομάτα, αγγούρι, καρπούζι, κουνουπίδι, φράουλες, σταφύλια, βερύκοκα, καρότα, σμέουρα, μύρτιλα, κόκκινη πιπεριά, ραπανάκια, σέλερι, μπρόκολο, σπανάκι.

Φρόντισε να τρως τα παραπάνω και φυσικά μην ξεχνάς και το απλό ταπεινό νεράκι.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ