2018-06-02 18:20:32
Φωτογραφία για Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα: Συνεχίζει και τη νέα σεζόν με νέους πρωταγωνιστές;
Τελικά ολοκληρώνεται φέτος το «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα»; Μπορεί όλα να έδειχναν πως αυτό θα συμβεί, ωστόσο τα δεδομένα ενδεχομένως και να ανατρέπονται.

 Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, λόγω της επιτυχημένης πορείας της σειράς και τη φετινή σεζόν αλλά και την αδυναμία επιλογής ενός τόσο δυνατού project για τη νέο πρόγραμμα του σταθμού, η διοίκηση του σταθμού φαίνεται να ξανασκέφτονται τη συνέχιση της αγαπημένης σειράς.

Μάλιστα, στο τραπέζι φαίνεται πως έχει πέσει και το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς. Ο λόγος για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη που πιθανότατα να μη συνεχίσει στη σειρά, σε περίπτωση που πάρει το «πράσινο φως», αλλά να αντικατασταθεί από ένα πρόσωπο έκπληξη! Αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Καβογιάννη που ενδεχομένως να πάρει τη θέση της ηθοποιού.

 Αλλαγή πρωταγωνίστριας ενδεχομένως να υπάρξει και στο μεγαλύτερο ζευγάρι της σειράς, αφού και η Ελένη Κοκκίδου αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να βρεθεί εκτός «Μουρμούρας».

 Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως η Μαρία Καβογιάννη έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά πριν λίγες ημέρες, υποδυόμενη τη μαμά της Ξένιας, που υποδύεται η Άννα Κουτσαφτίκη.

yupiii.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ