2018-06-02 22:48:41
Φωτογραφία για Εταιρεία στις ΗΠΑ πληρώνει μέχρι και 13.000 δολάρια για τις … ακαθαρσίες σου!
Πολύ θα θέλαμε να μη δουλεύουμε και να ασχολούμαστε μόνο με πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους και την ίδια στιγμή να βγάζουμε χρήματα.

Πριν μερικά χρόνια θα λέγαμε ότι αυτό είναι αδύνατον. Ότι ο μοναδικός τρόπος να ζήσεις έτσι, είναι να έχεις κάποιον να σου δίνει χρήματα συνέχεια.

Μια εταιρία όμως το έκανε πραγματικότητα ζητώντας από άτομα να γίνουν δωρητές των ακαθαρσιών τους. Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά σίγουρα όποιος δεν θέλει να δουλέψει και θέλει να βγάζει ένα αξιοσέβαστο ποσό για να ζήσει, θα το έκανε με ευχαρίστηση.

Πώς να βγάλεις χρήματα από τις ακαθαρσίες σου!

Η εταιρία ονομάζεται OpenBiome και είναι μια μη κερδοσκοπική τράπεζα ακαθαρσιών. Πληρώνουν τους δωρητές 40 δολάρια για κάθε φορά που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Για εκείνους που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 5 φορές την εβδομάδα, το ποσό που τους δίνουν κάθε φορά ανέρχεται στα 50 δολάρια.


Αν δηλαδή κάποιος το κάνει κάθε βδομάδα για 5 φορές, το κέρδος του θα είναι 250 δολάρια την εβδομάδα. Δηλαδή το μηνιαίο εισόδημα θα είναι 1000 δολάρια για κάτι που στην κυριολεξία θα πετούσες στην τουαλέτα. Σίγουρα είναι κάτι που αξίζει τα λεφτά του για το χρόνο και τον κόπο που αφιερώνεις.

Για ποιο λόγο, όμως, να πληρώσει κάποιος τόσα για απλές ακαθαρσίες;

Η αλήθεια είναι ότι γίνεται για καλό σκοπό. Αυτό που κάνουν είναι να παίρνουν υγιείς ακαθαρσίες και να τις βάζουν με ειδικό τρόπο σε άτομα που έχουν το «κακό» βακτήριο του παχέος εντέρου Clostridium Difficile.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καθαρίζει τον ασθενή από όλους τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς και δίνει στον ασθενή ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Το 85% των ασθενών έχει απαλλαχθεί εντελώς από τα κακά βακτήρια του παχέος εντέρου, από την πρώτη θεραπεία.

Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα για τους δωρητές δεν είναι εύκολα. Για να μπορέσεις να γίνεις δωρητής θα πρέπει να ζεις στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, στη Βοστώνη, στο Cambridge ή στο Somerville. Επίσης, θα πρέπει οι ακαθαρσίες σου να είναι υγιής. Τα ερωτηματολόγια, οι υγειονομικοί έλεγχοι και οι εξετάσεις αίματος και κοπράνων είναι απαραίτητα πριν ξεκινήσεις.

Μετά τις εξετάσεις θα μπορείς να είσαι δωρητής για 60 μέρες, μέχρι να χρειαστεί να περάσεις ξανά εξετάσεις. Τα κέρδη που μπορείς να βγάλεις ανέρχονται μέχρι και 13.000 δολάρια το χρόνο. Μπορείς να το έχεις σα δεύτερη δουλειά και να πληρώνεσαι σαν την πρώτη. Σίγουρα χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα.

Πηγή: aggouria.net
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ