2018-06-03 12:00:28
Φωτογραφία για Οι 10 δουλειές όπου οι εργαζόμενοι συχνά κάνουν ερωτικές σχέσεις
Οι εργαζόμενοι σε αυτές τις 10 δουλειές και τους εργασιακούς κλάδους έχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνουν μια ερωτική σχέση ή επαφή στο χώρο εργασίας τους.

Μια αμερικανική έρευνα στην οποία συμμετείχαν πάνω από 42.000 εργαζόμενοι που έκαναν διάφορες δουλειές, εστίασε στο αν και κατά πόσον οι συμμετέχοντες είχαν σεξουαλικές σχέσεις με κάποιο άτομο από την δουλειά τους. Η έρευνα έγινε πριν από 5 χρόνια και τα πορίσματά της παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε άρθρο της Huffington Post.

Σύμφωνα με την έρευνα διαπιστώθηκε ότι 1 στους 10 συμμετέχοντες παραδέχτηκε ότι είχε πλήρη σεξουαλική επαφή στον χώρο της δουλειάς, ενώ το ποσοστό αυτών που παραδέχτηκαν πως φλερτάρουν στο χώρο εργασίας ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Έτσι διαμορφώθηκε μια λίστα που δείχνει σε ποια επαγγέλματα και επαγγελματικούς κλάδους οι εργαζόμενοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να συνάψουν κάποια σεξουαλική σχέση στο χώρο της δουλειάς και στην κορυφή της λίστας βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στο χώρο του θεάματος και τον καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα.


10 – Δικαστικοί υπάλληλοι: 4,1%

9 – Τεχνικοί ηλεκτρονικών δικτύων: 4,4%

8 – Food Service Managers: 4,4%

7 – Μηχανικοί αυτοκινήτων: 4,9%

6 – Μηχανικοί βιομηχανικών μονάδων: 5%

5 – Τομέας Υγείας και Ασφάλειας: 5%

4 – Γραμματείς: 5,9%

3 – Συγκολλητές: 6,3%

2 – Μάγειρες/σεφ: 8,1%

1 – Καλλιτέχνες: 8,3%

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ