2018-06-03 23:03:19
Φωτογραφία για Κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του - Όταν ξύπνησε όμως αυτό που αντίκρισε τον πέθανε... [photo]
Την καρδιά εκατοντάδων χρηστών του διαδικτύου έχει «αγγίξει» η συγκινητική, αλλά και τρομακτική ιστορία ενός άστεγου στη Βρετανία.

Ο άνδρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του «Kangaroosters», είναι αναγκασμένος να κοιμάται στο αυτοκίνητό του, καθώς «έχασε» το σπίτι του, ωστόσο πλέον δηλώνει τρομοκρατημένος να περάσει μία ακόμη νύχτα μέσα σε αυτό.

Και πώς όχι όταν ξυπνώντας είδε σχηματισμένο ένα ανδρικό πρόσωπο στο παρμπρίζ του!

«Δεν είμαι περήφανος γι΄ αυτό, αλλά ζω στον αυτοκίνητό μου. Σήμερα ωστόσο ξύπνησα και είδα αυτό στο τζάμι. Δεν έχω νοιώσει ξανά τόσο ευάλωτος», υποστήριξε ο μυστηριώδης άνδρας.

Η ιστορία του πάντως έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου, με ανθρώπους από όλο τον κόσμο να του προσφέρουν χρήματα, ακόμα και στέγη.

«Πιθανότατα ήταν κάποιος κλέφτης που έψαχνε για τιμαλφή. Πρέπει να είσαι χαρούμενος που σε είδε μέσα», υποστήριξε ο «antiusername».

«Δεν έχω πολλά, αλλά μπορώ να σου στείλω κάτι που έχεις ανάγκη», πρόσθεσε ο RationalWhimsy.

Όπως συνηθίζεται ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν έλειψαν και οι πιο στυγνοί ορθολογιστές, οι οποίοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για αληθινό πρόσωπο λόγω των λεπτομερειών που απαθανατίζονται στο τζάμι.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ