2018-06-04 11:00:19
Φωτογραφία για 'Eρχεται χωρισμός στο Power Of Love... - Όλα όσα θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα!
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ένα από τα εναπομείναντα ζευγάρια θα οδηγεί... στον χωρισμό.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο Νάσος Γουμενίδης στο "Nassos Blog", η ένταση  θα ξεκινήσει από την Τετάρτη και θα κορυφωθεί την Παρασκευή στο γκαλά. Η εβδομάδα για το ζευγάρι με Κυριάκο και  Εύα θα ξεκινήσει ιδανικά. Ο Κούλης κάνει δωράκια στην επιχειρηματία από τα Τρίκαλα ένα μαγιό και γυαλιά ηλίου και της περιγράφει τα σχέδια που έχει μαζί της σε παραλίες εκτός σπιτιού. Η Καλτσή τα δέχεται και την επόμενη ημέρα του απαντάει με ένα γράμμα. Ο Κούλης ζητάει συγνώμη. Γιατί;

Διότι στο διήμερο που πέρασαν καλά-υποτίθεται-στην Αθήνα ο Κούλης την παράτησε για να πάει στην Θεσσαλονίκη. Κάτι βεβαίως που δεν το είδαμε ποτέ.

Κατά τα άλλα μιλάμε για ζευγάρι ε; Η ένταση ανάμεσα τους αντί να πέσει, αυξάνει την Πέμπτη. Ο Κυριάκος κάνει παρατήρηση στην Βίβιαν για το κουκλάκι της, λέγοντας πως θεωρεί αυτές τις συμπεριφορές παιδικές και λίγα δευτερόλεπτα μετά η Εύα φεύγει και του φέρνει το κουκλάκι που της έκανε δώρο ο ίδιος από το ταξίδι στην Αθήνα.

Εκεί ο Κυριάκος το χάνει. Ζητάει από την Εύα να εξαφανιστεί από μπροστά του και μετράει αντίστροφα δέκα δευτερόλεπτα. Η Εύα δεν αποχωρεί και τότε ο Κυριάκος την σπρώχνει. Όλα αυτά θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ