2018-06-04 10:59:24
Φωτογραφία για Και ο Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων στον 34ο Δρόμο Θυσίας στο Δίστομο!
 Ο διοικητής της Σχολής Ευελπίδων υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλουσης, αρκετοι , Ευελπιδες και σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών έδωσαν το μεταξυ εκατοντάδων δρομέων και περιπατητών στον 34ο Δρόμο Θυσίας Διστόμου, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Σφαγή του Διστόμου Βοιωτίας από τα γερμανικά, ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, στις 10 Ιουνίου 1944.

 Ο Δρόμος Θυσίας Διστόμου- που διοργανώνεται από τον Δήμο Διστόμου Αραχωβας Αντίκυρας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας και του ΑΣΑΕΔ- ειναι μια διαδρομή 11,2 χλμ από τον Καρακόλοθο μεχρι την Μαρτυρική Πόλη και ολοένα αυξάνεται το κύρος του και όσον αφορά το εύρος των συμμετοχών με περισσότερους συλλόγους από την Αθήνα και αλλού αλλά και την διευρυνόμενη συμμετοχή δρομέων από τη  ευρυτερη περιοχή.

Αισθηση έκανε φέτος και η ακόμα πιο μεγάλη προσέλευση κόσμου στην διαδρομή και στον τερματισμό για να χειροκροτήσει τους συμμετάσχοντες.

Με την ευκαιρια της συμμετοχής του στρατηγού Λαλούση ως δρομέα, ο Δήμαρχος κ Γιάννης Γεωργακός του επέδωσε τιμητική πλακέτα και έδωσαν μαζί τα πρώτα βραβεία.

 Είπε στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος : kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ