2018-06-04 14:00:33
Φωτογραφία για Το μυστικό για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά βρίσκεται στα superfruits
Πολλές φορές σας έχουμε πει για τη δύναμη των superfruits και τη σπουδαιότητα που έχει η κατανάλωσή τους για τον οργανισμό μας. Σε κάθε ευκαιρία τονίζουμε και ξανατονίζουμε τη σημασία μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, καθώς η ομορφιά βγαίνει από μέσα προς τα έξω. Αυτό που δεν σας έχουμε πει όμως είναι οι ευεργετικές ιδιότητες που έχουν τα superfruits στα μαλλιά μας!

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα των μαλλιών μας αναζητάμε πάντα τα προϊόντα που θα μας χαρίσουν μεταξένια όψη χωρίς να καταστρέφουν το τριχωτό της κεφαλής. Κι επειδή τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πάρα πολλά, οφείλουμε να είμαστε επιλεκτικές, πράγμα που μέχρι τώρα μας έχει βγει σε καλό!

Πρόσφατα ανακαλύψαμε τις νέες μάσκες Hair Food 3 σε 1 της Fructis, το πρώτο προϊόν 98% φυσικής προέλευσης πολλαπλών χρήσεων για θρέψη των μαλλιών, εμπλουτισμένο με superfruits. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένες: τέσσερα superfruits –παπάγια, goji, μπανάνα, macademia– γεμάτα με θρεπτικά συστατικά, δημιουργούν μια σύνθεση φυσικής προέλευσης που αναζωογονεί το χρώμα, λειαίνει, αναδομεί και θρέφει ακόμα και τα πιο ατίθασα μαλλιά.


Tο Fructis καινοτομεί με τη σειρά Hair Food, καθώς πρόκειται για μια σύνθεση 98% φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη, συστατικό που χρησιμοποιείται συνήθως για απαλά και μεταξένια μαλλιά, αλλά με ένα μείγμα από φυτικά έλαια ειδικά σχεδιασμένα για να την αντικαταστήσουν: H σύνθεση από καρύδα, σόγια και ηλιάνθο προσφέρει φυσική θρέψη για υγιή μαλλιά. Το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά οξέα και προσφέρει φροντίδα, προστασία και αναδόμηση στα μαλλιά. Διεισδύει βαθιά στις ίνες, προστατεύοντας από τη φθορά που προκαλείται από το βούρτσισμα. Το έλαιο σόγιας συμβάλει στην περιποίηση των μαλλιών, ενώ χάρη στον ηλίανθο μπορούμε να χτενίζουμε εύκολα τα βρεγμένα μαλλιά χωρίς να τα φθείρουμε.

Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά ούτε θέλουμε να ξοδεύουμε μία περιουσία σε προϊόντα ομορφιάς, δεν έχουμε καλύτερο από το να βρίσκουμε το ένα και μοναδικό προϊόν που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη μας: αυτό είναι το Hair Food 3 σε 1 της Fructis που ανταποκρίνεται στις θρεπτικές ανάγκες των μαλλιών με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

Conditioner: Ξεμπλέκει τα μαλλιά και τους προσφέρει θρέψη χωρίς να τα βαραίνει

Μάσκα: Χαρίζει λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά

Κρέμα περιποίησης που δεν ξεβγάζεται: Ενδυναμώνει τα μαλλιά, διατηρώντας τα πιο υγιή. Θρέφει τις άκρες για πιο υγιή μαλλιά

Διατίθεται σε 4 διαφορετικές συσκευασίες:

Nourishing Banana Hair Food για ξηρά μαλλιά, Repairing Papaya Hair Food για ταλαιπωρημένα μαλλιά, Color-Vibrancy Goji Hair Food για βαμμένα μαλλιά και Smoothing Macadamia Hair Food για ξηρά και ατίθασα μαλλιά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι εξελίξεις στο τατουάζ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι εξελίξεις στο τατουάζ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ